Τρίτη 17 Απριλίου 2012

"Έρχεται πολεμική σύγκρουση" (video)

      Υπάρχουν πολλοί γραφικοί, οπισθοδρομικοί, θρησκόληπτοι κτλ κτλ μεταξύ των οποίων και εγώ, που γνωρίζουμε μετά βεβαιότητος τι θα συμβεί, γιατί πιστεύουμε σε αυτά που θέλησε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να μας αποκαλύψει, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δοκιμασίες και να είμαστε έτοιμοι, για να μην παρασυρθούμε και να διαφυλάξουμε την πίστη μας και να κερδίσουμε την σωτηρία, που μόνο ο φιλεύσπλαχνος και ελεήμων Θεός με αγάπη προσφέρει.
       Είναι πλέον σίγουρο, μελετώντας τα σημεία των καιρών, ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στα μεγάλα γεγονότα, καθώς μία μία οι από πολύ καιρό προβλεφθείσες "συνθήκες" εκπληρούνται!
       Όμως πολλοί συνάνθρωποι μας, δεν μπορούν να πεισθούν για τις ανησυχίες μας και την αγωνία μας να ειδοποιήσουμε ως έχουμε υποχρέωση για τα όσα θα έρθουν.
       Σε αυτούς απευθύνεται η παρακάτω ανάρτηση, που ίσως γίνει η αιτία να αντιληφθούν, πολλά από αυτά που κρύβονται πίσω από την κρίση, τα μνημόνια, τα μέτρα και οι προειλημμένες αποφάσεις για τις λύσεις που τις καθορίζουν και βεβαίως τις καθοδηγούν.
       ΞΥΠΝΑΤΕ! Το λέει στην αποκάλυψη, θα συμβαίνουν όλα μπροστά στα μάτια μας και οι περισσότεροι θα αρνούνται να τα πιστέψουν και να τα δουν!
Υ/Γ Θα βάλουν τρομερούς φόρους, θα έρθουν να τους εισπράξουν αλλά δεν θα προλάβουν! Θα τους προλάβουν τα γεγονότα.
        Θα έχουμε ακυβερνησία! Μετά επεισόδειο με τους Τούρκους σε νησί-α από Κ και μετά αμέσως πόλεμο Ρωσίας - Τουρκί ΝΑΤΟ. Και μετά ..... τα σπουδαία!
Μάκης Αρμενιάκος
       
πηγή:anti-ntp

"Έρχεται πολεμική σύγκρουση"


Δείτε από το 10:14 λεπτό και μετά. Τρομακτικές εξελίξεις τους επόμενους μήνες!

 Ο Πούτιν αγρίεψε και ετοιμάζεται για πόλεμο (έχει όλο το βίντεο στην ομιλία του στο ΝΑΤΟ)! Έρχεται διπλό νόμισμα για την Ελλάδα, αλλιώς... έξοδος από την Ευρώπη και η χρεοκοπία είναι πολύ κοντά! -




Από την εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ