Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ… ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΦΩΦΑΡ Α!!!

       Σύμφωνα με ερώτηση του Α. Τσίπρα στη βουλή με βάση ποια απογραφή θα γίνουν οι εκλογές, η απάντηση ήταν με την προηγούμενη αφού από την τελευταία δεν έχουν δημοσιευτεί τα επίσημα στοιχεία!!!
        Σύμφωνα με δημοσιεύματα και αναρτήσεις φέτος δεν θα γίνουν exit poll 
        Με βάση την εμπειρία μας από το παρελθόν, η μοναδική φορά που απέτυχαν τα exit poll και είδαμε σε δύο ώρες την ΝΔ από τα πανηγύρια να τα μαζεύει και να εξαφανίζετε, ενώ το ΠΑΣΟΚ από την κατήφεια να βγαίνει στους δρόμους και να ξεφαντώνει, ήταν γιατί όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, δεν υπολόγισαν τις αρκετές χιλιάδες Ελληνοποιήσεις!
       Με την χυδαία προπαγάνδα που κατάφεραν πολλά και περιμένουν ακόμα περισσότερα, δεν μπορούν να είναι σίγουροι για το εκλογικό αποτέλεσμα, και ο φόβος για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος από τα στρατεύματα κατοχής είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός, ειδικά από ενέργειες όπως αυτές που αποκαλύπτει η ανάρτηση παρακάτω.
Υ/Γ Για την κ Γενηματά, η Ελλάδα στάθηκε όρθια !!! και μπορεί με το ΠΑΣΟΚ να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και να δώσει ελπίδα στους Έλληνες ξανά.!!!!
Όχι δεν είναι εκτός τόπου και χρόνου, απλά είναι θρασύτατοι επαγγελματίες ψεύτες και εκβιαζώμενοι (σκάνδαλα) εκβιαστές.
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:olympia.gr
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ… ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΦΩΦΑΡ Α!!!
gennimata
Σας αποκαλύψαμε ότι τα πασόκια ψάχνουν τρόπους να “βαπτίσουν” ψηφοφόρους Αλμπάνιαπακιστάνια και Αφγανούς…

Δείτε λοιπόν τις τελευταίες αποφάσεις της Φωφάρας που παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει εδώ και μέρες απο το υπουργείο εσωτερικών για να γίνει εκπρόσωπος τύπου του ΜΠΑΤΣΟΚ, οι ελληνοποιήσεις που υπέγραφε δημοσιεύονται κάθε μέρα. Το κορίτσι πρέπει τον τελευταίο καιρό πραγματικά να δούλεψε τρελά για να νομιμοποιήσει τους… ινερνάσιοναλ ψηφοφόρους του κινήματος…
FOFI1
FOFI2
FOFI3
FOFI4
FOFI5
FOFI6
FOFI7
FOFI8
FOFI9
Οι παραπάνω ελληνοποιήσεις δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης μόνο τις δύο τελευταίες εργάσιμες ημέρες!!! Φανταστείτε πόσες ακόμα έχει υπογράψει η κόρη του μπαμπά της…Το σίγουρο έιναι ότι αν υπήρχε βραβείο στη.. νοθεία σίγουρα οι επαγγελματίες στο βρώμικο παιχνίδι πασόκοι θα ηταν πρωταθλητές!!!
http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=856:2012-04-09-15-00-59&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετ'α από όλα αυτά είμαι πλέον σίγουρη ότι και στις εκλογές του 2009 οι μισοί που ψήφισαν ήταν 'μαιμού έλληνες'. Αυτοί που ξέρουν και κάνουν τέτοια κόλπα και μαγικά , πώς γίνεται να μην μπορούν να μας βγάλουν από αυτή την κρίση που οι ίδιοι μας έβαλαν΄;

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ