Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΡΟΔΟΣ 25/04/2012
ΘΕΜΑ: Επιστολή – Απάντηση προς ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου.  
Σε αθλιότητες, επαναλαμβανόμενες λασπολογίες και άχαρα λογοπαίγνια με τα επίθετα, εμείς δεν ακολουθούμε…
Πριν λίγο καιρό κατηγορούσατε κάποιους γιατί δεν διάβασαν τι ψήφισαν. Το ερώτημα που γεννάται με τις «δεσμεύσεις» του αρχηγού σας -  που θεωρητικά τουλάχιστον τα μελέτησε - είναι αν κατάλαβε αυτά που διάβασε και τελικά ψήφισε!!!
Αλήθεια που πήγαν οι κόκκινες γραμμές σας όταν τα ψηφίσατε, αλλά και δεσμευτήκατε με την υπογραφή σας, στα <<αφεντικά σας>> ότι θα τηρήσετε, αυτά που διαβάσατε; (δες εξομοίωση  φορολογικών συντελεστών στην ελληνική επικράτεια με κατάργηση μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.).
Τώρα δεσμεύεστε ενώπιον του ελληνικού λαού ότι δεν θα τα τηρήσετε.
Είναι καλύτερα να προσπαθήσετε να πείσετε τους  ελάχιστους εναπομείναντες ψηφοφόρους του μνημονιακού κόμματος που υπηρετείτε, αντί να ασχολείστε με τους 

Ανεξάρτητους Έλληνες, που ούτε προσκύνησαν τους τοκογλύφους τραπεζίτες της Μέρκελ και Σόιμπλε, ούτε υπέγραψαν την εκχώρηση των Εθνικών  Κυριαρχικών Δικαιωμάτων.
Όσο για τις σχέσεις μας με  τους :
ü     ΣΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ  ΣΑΣ  
ü      ΣΥΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ  ΣΑΣ  
ü     ΣΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ  ΣΑΣ  
ü     ΣΥΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ  ΣΑΣ
τις αφήνουμε να τις κρίνει ο ελληνικός λαός, τις επιλογές  του οποίου εμείς εμπιστευόμαστε.
Όσο για τα  θέματα ουσίας, καλά θα κάνουν εκείνοι που ξεσηκώνουν και αντιγράφουν μισθοφόρους δημοσιογράφους, να διαβάζουν και να ενημερώνονται, για τις απαντήσεις που ήδη έχουν δοθεί, σε οποιαδήποτε κατηγορία μαύρης προπαγάνδας.
Δεν έχετε ακόμα αντιληφθεί, ότι όσο εσείς, οι προσκυνημένοι του μνημονίου, με ανακοινώσεις σας δηλώνετε την παρουσία σας στο πολιτικό προσκήνιο, τόσο περισσότερο δυναμώνετε τον κόσμο και συσπειρώνετε και άλλους ανεξάρτητους έλληνες στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».
Υ.Γ. Eμείς δίνουμε ραντεβού στις κάλπες. Αναρωτηθήκατε άραγε μήπως τελικά, στο δικό σας ραντεβού δεν έρθουν όσοι περιμένετε;   Το ζήτημα είναι τι ώρα εκείνο το βράδυ θα πάτε σπίτι σας.
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ