Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Υποφέρουν οι ψαράδες στα νησιά του Αιγαίου


       Λαϊκισμός ! Όλα είναι ανυπόφορος λαϊκισμός! Την δεκαετία του 80 και του 90 το καλάθι της νοικοκυράς ήταν πολιτικό σύνθημα με περιεχόμενο. Σήμερα οι αυτοκτονίες και η εξαθλίωση των πάντων στην χώρα μας είναι λαϊκισμός!!!!
       Σήμερα οι υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις προτείνουν την πείνα του μνημονίου απέναντι στην πείνα της χρεωκοπίας! αναλαμβάνοντας με πολιτικό κόστος την ευθύνη της διάσωσης της χώρας και όχι των πολιτών της, μιας χώρας που δεν υφίσταται αφού για την σωτηρία της απαιτείται η εκχώρηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων, και βάζει σε πρώτη προτεραιότητα τους δανειστές απέναντι στην επιβίωση των πολιτών, και τη διάσωση των ιδιωτικών τραπεζών από την Εθνική της υπόσταση!!!!
       Οι λαϊκιστές που προτείνουν την έξοδο από το μνημόνιο και εναλλακτικών λύσεων για την τουλάχιστον επιβίωση του κόσμου, είναι ανεύθυνοι !!! και ποντάρουν στην καταστροφή, απέναντι στην Ελλάδα του μνημονίου που θα τα καταφέρει!!!!!
       Όπως τίθεται το θέμα, αβίαστα βγάζει κανείς το συμπέρασμα ότι προτιμά τον λαϊκισμό της αλλαγής πορείας, από την υπευθυνότητα του τρόμου, και τη σιγουριά της πεπατημένης που οδηγεί σε μεγαλύτερη εξαθλίωση και ακόμα περισσότερο δυσοίωνο μέλλον.
       Ο εξουσιομανής με το διαβολικό πρόσωπο και την αστείρευτη λογοδιάρροια κενού περιεχομένου, με τον λιμοκοντόρο με το απλανές βλέμμα θέασης UFO, διαφωνούν τώρα γι’ αυτά που μαζί έκαναν εως τώρα και για όσα έχουν δεσμευτεί και έχουν συμφωνήσει να κάνουν αμέσως μετά τις εκλογές!!!!  Αν αυτό δεν είναι ειλικρίνεια και υπευθυνότητα τότε τι είναι;
Μάκης Αρμενιάκος

Υποφέρουν οι ψαράδες στα νησιά του Αιγαίου
Υποφέρουν οι ψαράδες στα νησιά του Αιγαίου
Από αυτούς τους ανθρώπους η τρόικα ζητά να αποπληρώσουν εκατοντάδες δις ευρώ; Αυτοί θα πληρώσουν την κρίση ''δωσίλογοι'' πολιτικοί των Αθηνών; Από αυτούς τους ανθρώπους θα καταργήσετε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ;
Αυτοί είναι οι προνομιούχοι της παραδομένης στους τοκογλύφους χώρας;
Δείτε πως ζουν οι ψαράδες μας και πως κατάντησαν... Να καθαρίζουν τα δίχτυα οι 


γυναίκες μήπως και βγει το μεροκάματο αφού τα πετρέλαια έφτασαν στα ύψη και το αγοραστικό ενδιαφέρον στα ψάρια έπιασε πάτο.
Δείτε το video από τη Σύμη.

πηγή: NewsKosmos.Com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ