Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αρνήθηκε ο Τσίπρας να εμφανιστεί στο Mega

       Να δείτε τώρα με τα δελτία τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΡΟΥ και με αναρτήσεις σαν και αυτή που μου έκανε κλικ, θα με κάνουν συριζαίο!! (μου αρέσει!) μετά από φαχίστα δεξιό και κουμούνι αντιδεξιό!
        Πέρα από την πλάκα τώρα, νομίζω ότι η απόφαση του Τσίπρα να τους γράψει (mega) επιδεικτικά σταα παλιά του τα παπούτσια, είναι αυτό που χρειάζεται να γίνεται και μας λείπει. Είναι το καλύτερο όπλο στην προπαγάνδα τους, και αντί να τους γράψουν οι περισσότεροι και να τους αφήσουν μόνο με τα υποχείρια τους και κανέναν άλλο, αυτοί τρέχουν για πέντε λεπτά προβολής και τους προσκυνούν!
        Άντε, καιρός είναι εκτός από τους πολιτικούς να γκρεμιστούν επιτέλους και οι θίασοι ελεεινής προπαγάνδας των έγκριτων δημοσιογράφων και των δελτίων ειδήσεων τους.
Μάκης Αρμενιάκος  


Αρνήθηκε ο Τσίπρας να εμφανιστεί στο Mega

Την άρνηση του να παραβρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
"Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι μετά από 1,5 χρόνο αποκλεισμού του Αλέξη Τσίπρα από κάθε 

ενημερωτική και ειδησεογραφική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε πρόσκληση να παρευρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Είμαστε βέβαιοι ότι.... η πρόσκληση αντανακλά την προσήλωση των δημοσιογράφων του σταθμού στην πλουραλιστική ενημέρωση και όχι στην προεκλογική υποχρέωση για στοιχειώδη τήρηση των προσχημάτων" αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνασπισμού.
"Εντούτοις, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Στη ζωή, αλλά και στην πολιτική, η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία από  λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου" καταλήγει η ανακοίνωση.

(protothema)

Πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ