Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Να αποκηρύξουν τη Μασονία καλεί τους Πολιτικούς Αρχηγούς η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

       Ένα πολύ σημαντικό θέμα έρχεται να θίξει η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε πολιτικούς να ανήκουν ως μέλη σε μυστικές εταιρείες, στοές ή λέσχες, αφού απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διαύγεια του βίου τους και των πράξεων τους γενικότερα, και όταν μερικές από αυτές έχουν αντεθνική και αντιχριστιανική δράση όπως οι μασόνοι ειδικότερα;
       Φυσικά και δεν θα πρέπει να επιβάλουμε το τι θα πιστεύει κάθε πολιτικός αφού ισχύει η ανεξιθρησκεία, εφόσον πρόκειται για θρησκείες ή δόγματα που "λειτουργούν" ανοικτά στο φως και περιορίζονται στα της θρησκείας τους και όχι για κλειστές, μυστικιστικές τελετουργίες με αλλότριους σκοπούς.
        Επίσης σημαντικό είναι και θα πρέπει ο λαός να γνωρίζει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των πολιτικών που θα επιλέξει να τον εκπροσωπούν, πχ ΚΚΕ αθεΐα, που άσχετα αν διαφωνώ, είναι μια έντιμη και ξεκάθαρη πολιτική στάση σε αντίθεση με τα καραγκιοζιλίκια του ΓΑΠ που καρφώνει τη λαμπάδα της ανάστασης στο μανουάλι, και παίρνει το άγιο φως σε κεράκι!!!!. Ο ΓΑΠ έχει κατηγορηθεί ότι είναι μασόνος (στοά της Βοστόνης) και ουδέποτε έχει αντικρούσει τον ισχυρισμό αυτόν (μπορεί;), ενώ και πολλοί άλλοι βουλευτές είναι μασόνοι, που το αποκρύπτουν προσποιούμενοι τους Χριστιανούς, και εκμεταλλεύονται την εξουσία που ασκούν για να βλάψουν τόσο το Έθνος όσο και την θρησκεία που ορκίζονται να υπηρετούν!!!
       Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να περιγράφει περισσότερο "το φίδι στον κόρφο μου", από τους μασόνους στην εξουσία για τη χώρα και το λαό.
Υ/Γ Με μοναδική εξαίρεση ίσως το "βάλαμε τους λύκους να φυλάν τα πρόβατα"!
Μάκης Αρμενιάκος   


πηγή:newskosmos.com
Να αποκηρύξουν τη Μασονία καλεί τους Πολιτικούς Αρχηγούς η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Να αποκηρύξουν τη Μασονία καλεί τους Πολιτικούς Αρχηγούς η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» αντιμετωπίζει με αποτροπιασμό την προσπάθεια πολιτικών σχεδιασμών να παραπλανήσουν για άλλη μια φορά τον Ορθόδοξο Ελληνικό Λαό ώστε με δόλιο τρόπο να αποσπάσουν την ψήφο του, μη σεβόμενοι ούτε αυτή την κρίσιμη ώρα τίποτε και κανένα.

Στο αποτρόπαιο πολιτικό τους παιχνίδι μεταχειρίζονται ακόμη και τα ιερά και τα όσια του Γένους μας, παρουσιαζόμενοι στον Ελληνικό λαό με επίπλαστη θρησκευτικότητα, επικαλούμενοι υποκριτικά άλλοτε το 'Oνομα του Θεού και άλλοτε της Παναγίας μας, ενώ στην πράξη τα πολιτικά τους προγράμματα και, κυρίως, οι πολιτικές πράξεις τους καταδιώκουν συστηματικά την Εκκλησία του Χριστού μας και κάθε πνευματική προσπάθεια στον τόπο μας.
Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», προκειμένου να προστατεύσει τον λαό μας από κάθε πολιτικό καιροσκόπο καλεί και προκαλεί κάθε Πολιτικό Αρχηγό, που παρουσιάζεται στους ψηφοφόρους του ως συνειδητό μέλος της Εκκλησίας να δηλώσει εγγράφως ότι αποκηρύσσει την Μασωνία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό και να υποχρεώσει και όλα τα στελέχη του να δηλώσουν το ίδιο, εφ’ όσον –κατά την Εκκλησία μας– η Μασωνία είναι θρησκεία με Ειδωλολατρικό τελετουργικό και όχι απλή φιλανθρωπική οργάνωση, υποσκάπτει δε συστηματικά την υπόσταση αλλά και την εδαφική και την πνευματική ακεραιότητα της Πατρίδος μας !
Η Παράταξή μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχει θέσει στο Καταστατικό της ως απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής κάποιου και ως απλού μέλους της την ανωτέρω Δήλωση.
Ὀσα Κόμματα αρνηθούν να αποκηρύξουν γραπτώς την Μασωνία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό, με την άρνησή τους αυτή ή με την κωφεύουσα σιωπή τους αυτοαποκαλύπτονται ως ψεύτες, υποκριτές και ιερόσυλοι, λαοπλάνοι και εν τέλει εχθροί του λαού και του Ορθοδόξου Έθνους μας!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
πηγή: NewsKosmos.Com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μας κάνετε έτσι; Από ποιούς πολιτικούς αρχηγούς το ζητάτε αυτό; Αφού οι περισσότεροι είναι οι ίδιοι μασόνοι λες να σας κάνουν το χατήρι; Είναι προτιμότερο να βγείτε ανοιχτά και να ενημερώσετε τον κόσμο και αν μετά από αυτό εξακολουθεί να τους ψηφίζει τότε πολύ φοβάμαι ότι θα πάρουμε ότι μας αξίζει.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ