Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ο ΜΠΣ ΝΕΩΝ ΛΕΡΟΥ

Δελτίο Τύπου 20.4.2012
ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Ο ΣΟ ΙΚΑΡΙΑΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ο ΜΠΣ ΝΕΩΝ ΛΕΡΟΥ 
Τρίτη ημέρα των ομαδικών Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων 2012 και μετά τους χθεσινούς ημιτελικούς το πρωί έγιναν οι τελικοί και οι αγώνες κατάταξης του Κυπέλλου Αιγαίου 2012 και του Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων 2012.
Κυπελλούχος Αιγαίου στέφθηκε ο ΣΟ Ικαρίας «Ι. Τζελέπης» που νίκησε τον ΜΠΣ Νέων Λέρου με 3-1. Τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα (Κουκουφίκης – Κουρκουνάκης 1 - 0, Σαράντος – Hunt 0 - 1, Λαζαρίδης - Καψωμενάκης 1-0 και Πουντζάς – Γιακουμής 1-0).


Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο ΑΣ Καζώνης Καλύμνου που έφερε 2 -2 με τον ΑΟ Ιππότη Ρόδου αλλά υπερίσχυσε στο κριτήριο του Βερολίνου, ενώ στην 5η θέση τερμάτισε ο ΑΟ Σαντορίνης που έφερε 2-2 με την δεύτερη ομάδα της Ικαρίας αλλά υπερίσχυσε επίσης στο κριτήριο του Βερολίνου, ενώ για την 7η θέση ο ΣΣ Σύρου κέρδισε τον ΑΟ Κώακο Κω με 3- 0,5.
Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων πρωταθλήτρια για το έτος 2012 αναδείχθηκε η ομάδα του ΜΠΣ Νέων Λέρου, η οποία νίκησε τον ΑΟ Ιππότης Ρόδου με 4 -1. Για την τρίτη θέση ο ΑΣ Καζώνης Καλύμνου νίκησε τον ΑΟ Ικαρίας με 4 – 1,5, ενώ στους αγώνες κατάταξης ο ΑΟ Σαντορίνης κέρδισε την δεύτερη ομάδα του ΜΠΣ Νέων Λέρου με 4 -2 και η πρώτη ομάδα του ΣΣ Σύρου κέρδισε την δεύτερη με 4,5 – 0,5.
Σημειώνεται ότι στους αγώνες του ομαδικού παίδων – κορασίδων ενσωματώθηκαν και τα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα παίδων – κορασίδων και οι προκρίσεις για τα πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα θα δοθούν με βάση τα ατομικά αποτελέσματα των παικτών. Στους ομαδικούς νεανικούς αγώνες το σύνολο των παιδιών που συμμετείχαν ανήλθε σε ογδόντα τέσσερα (84) παιδιά, ηλικίας 6 – 16 ετών.
Το απόγευμα έγινε ο τρίτος γύρος του ΠΟΑ Αιγαίου που διεξάγεται με σύστημα πουλ. Τα αποτελέσματα ήταν: ΑΟ Σαντορίνης – ΣΣ Σύρου 7-4 (Φρεντζάς – Τομαής 1/2), ΑΣ Καζώνης Καλύμνου – ΣΟ Ικαρίας 3 -9 (Singleton – Σαράντος 0-1), ΜΠΣ Νέων Λέρου – ΣΟ Ιππότης Ρόδου 8,5 -2,5 (Hunt – Καραμποϊκης 1 - 0).


ΤΕΣΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ