Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Συλλόγου ΆΡΤΕΜΙΣ

       Με e-mail έλαβα το παρακάτω δελτίο τύπου του Συλλόγου ΑΡΤΕΜΙΣ, που σκοπίμως δεν ανάρτησα πολλές μέρες πριν! για να μην φύγει πολύ πίσω από νεότερες αναρτήσεις, και να είναι σε εμφανή θέση τις ημέρες της εκδήλωσης.
       Γνωρίζοντας εδώ κα αρκετό καιρό τις εντατικές πρόβες των παιδιών του συλλόγου, το αντικείμενο της εκδήλωσης, τον πολύ ωραίο χώρο, και την οργανωτική ικανότητα του Συλλόγου σας συστήνω ανεπιφύλακτα να γεμίσετε το Κινηματοθέατρο!
Μάκης Αρμενιάκος 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
        TO ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΛΕΡΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΛΕΡΟΥ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΟΝΤΟ’.
ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΧΕΙ Η ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΤΑΛΛΑΡΗ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΥΡΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.
1922-2012   90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ


       ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ 101 ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ , ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΦΙΛΜΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΩ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΛΕΡΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ