Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Το παρακάτω Δελτίο Τύπου έφθασε με e-mail και αναρτάται ως έχει. Για την υποψηφιότητα του συμπατριώτη μας ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΒΑ θα επανέλθουμε με νέα ανάρτηση.


ΣΥΡΙΖΑ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμπολίτες μας,
Μέσα σε συνθήκες βαθιάς και πολύπλοκης κρίσης η μνημονιακή κυβέρνηση αναγκάζεται να προσφύγει σε εκλογές, μέσα σε κλίμα εκβιασμών, ψέματος και τρομοκρατικών διλημμάτων.  Φοβούνται το λαό και τον τρομοκρατούν, ότι αν δεν τους ψηφίσει θα έρθει δήθεν το χάος. Με όργανα τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ προσπαθούν να κλέψουν για μια ακόμα φορά την ψήφο μας για να σχηματιστεί μια νέα κυβέρνηση υποτέλειας για περαιτέρω κατεδάφιση μισθών και συντάξεων, για κατάργηση δικαιωμάτων κατακτημένων με πολλούς αγώνες αλλά και για ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου. 

Αυτοί που εξαθλίωσαν κυριολεκτικά τον λαό μας, για να γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς,  λένε ότι αυτός ο δρόμος είναι μονόδρομος.
ΟΧΙ ΠΙΑ
Στις 6 Μαίου πρέπει να δώσουμε την δική μας μάχη.
Σε αυτές τις εκλογές ούτε ένας εργαζόμενος ή εργαζόμενη, συνταξιούχος, νέος ή νέα, να μην στηρίξει αυτούς που υπέγραψαν την καταδίκη όλων μας. Σε αυτές τις εκλογές, τις πιο σημαντικές της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας, ενισχύουμε το ΣΥΡΙΖΑ.
Επειδή, από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων που είναι απαραίτητος όρος για μια διαφορετική πορεία του λαού και της χώρας.
Επειδή, δίνει την δυνατότητα ανοιχτής συνεργασίας για μια άλλη πορεία της χώρας με πραγματική δημοκρατία, ανεξαρτησία, χωρίς τρόικα και μνημόνια και μια άλλη πορεία της Ευρώπης χωρίς την κυριαρχία των δυνάμεων του χρήματος και των αγορών.
Να αγωνιστούμε ενάντια σε αυτούς που εξοντώνουν το λαό, καταστρέφουν το σήμερα και το αύριο όλων μας, σβήνοντας κάθε ελπίδα και πνίγοντας κάθε όνειρο.
Να ενισχύσουμε το ΣΥΡΙΖΑ για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας.
Μαζί μπορούμε να τους διώξουμε.
Μπορούμε γιατί έχουμε δίκιο, μπορούμε γιατί έχουμε την δύναμη, γιατί μας ενδιαφέρει το κοινωνικό κράτος, ο άνθρωπος και όχι το προσωπικό κέρδος.
ή εμείς ή αυτοί

Από το νησί μας υποψήφιος θα είναι ο Κώστας Κουβάς.
ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ