Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Υπάρχει μεγαλύτερο πολιτικό γουρούνι απο τον ΓΑΠ; ΑΣΦΑΛΩΣ! Ο Ευ. Βενιζέλος!

       Και μόνο η ευθύνη του για το νόμο περί ευθύνης υπουργών, είναι ικανή όχι μόνο να δικαιολογήσει το χαρακτηρισμό του  ως γουρουνιού αλλά και το εκτελεστικό απόσπασμα για εσχάτη προδοσία. Είναι εξωφρενικό για κάποιους που ήδη θα διαμαρτύρεστε για τους οξείς χαρακτηρισμούς, πως προσβάλλεστε από αυτούς, ενώ αντίθετα δεν ιδρώνει το αυτί σας και ο κώλος σας στον καναπέ, από τις εγκληματικές πράξεις αυτών που τους προκαλούν!
       Αυτό λοιπόν το γουρούνι είπε εχθές στην διαδικτυακή συνέντευξη στο enikoσ.gr του Χατζηνικολάου, ότι δυστυχώς οι αγορές (τραπεζίτες, χερ φανς, τοκογλύφοι και χρηματιστές) είναι δυστυχώς, πολύ πιο ισχυροί από τα κράτη! (συνωμοσιολόγος και αυτός;!). Και τι προτείνει ως λύση γιαυτό; Την παγκόσμια διακυβέρνηση που ΘΕΛΟΥΝ, ΠΡΟΩΘΟΎΝ και ΥΛΟΠΟΙΟΎΝ η οικονομική ελίτ δια μέσου των μασόνων, των λεσχών και των απόλυτα ελεγχόμενων κυβερνήσεων που μας κυβερνούν!
       Είπε ακόμα ότι οι Τράπεζες  επιβάλλεται να στηριχθούν γιατί είναι αναγκαίες για την ανάπτυξη και τη λειτουργία της οικονομίας. Δεν μας είπε όμως ότι αυτό γίνεται με τα λεφτά (Δάνεια) των εξαθλιωμένων φορολογούμενων, χωρίς να κρατικοποιηθούν!!! (δηλαδή τα χώνουμε σε ιδιώτες!) που εντελώς συμπτωματικά δάνειζαν παράνομα τα κόμματά τους και επίσης παράνομα δάνειζαν τα ΜΜΕ που τους εξασφάλιζαν, την εκλογή τους, τη συγκάλυψη και την προπαγάνδα χειραγώγησης του λαού, για να μας φέρουν εδώ που φτάσαμε σχεδόν ανενόχλητα, με εκατοντάδες εκατομμύρια!
       Δεν έκανα καμία ανάρτηση για τη σύλληψη του Άκη την ημέρα προκήρυξης των εκλογών! Άφησα να κάτσει λίγο η σκόνη περιμένοντας για κάποια ανάρτηση με περισσότερη ουσία, και σημαντικότερες προεκτάσεις, όπως αυτήν που ακολουθεί, αφού δεν στέκεται στο ρόλο ενός ξοφλημένου (Άκης)  αλλά και σε κάποιον εν ενεργεία που θέλει και προορίζεται να παίξει ρόλο στην συνέχεια του σχεδίου καταστροφής και εξαθλίωσης του λαού και της χώρας, όπως ο ακατονόμαστος με ακόρεστη  βουλημία, εξουσιομανής, φαφλατάς Βενιζέλος.
Υ/Γ Κύριε Βενιζέλο η Rotary είναι παρακλάδι της μασονίας;
(Το Διεθνές Ρόταρυ είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εθελοντών με 33.000 Ομίλους σε περισσότερες από 200 χώρες και γεωγραφικές περιοχές έχει περισσότερα απο 1,2 εκατομμύρια μέλη) Φαντάζομε ότι θα ξέρεις εσύ!
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:logioshermes
Υπάρχει μεγαλύτερο πολιτικό γουρούνι απο τον ΓΑΠ; ΑΣΦΑΛΩΣ! Ο Ευ. Βενιζέλος!


Ο Βενιζέλος απλά προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης...

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ηξερε τα πάντα! Ο,τι είχε κρυφτεί ή ήταν συμφωνημένο κάτω απο τραπέζι! Κι όμως...

Το θράσος και ο πολιτικός του σαλτιμπαγκισμός δεν έχει ούτε όρια ούτε πάτο! Αντί να κάνει τη "πάπια", να κρυφτεί, να ψελλίσει κανένα "Ουδέν σχόλιον" ή να κάνει κάτι τελος πάντων, απο αυτά που ξέρει και που ξέρουν όλοι οι "λαμογιώτατοι" του συναφιού του, αυτό το - κυριολεκτικά! - παχύδερμο της πολιτκής, βγήκε και δήλωσε πως "καμία εγκληματική πράξη, καμία πράξη που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα δεν προστατεύεται και δε μπορεί να προστατεύεται ούτε από τη βουλευτική ασυλία ούτε από το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Νομίζω ότι αυτά είναι τα ελάχιστα δείγματα ειλικρίνειας που καλούμαστε να δώσουμε σήμερα στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου"!!!!

Και δε στάθηκε μόνο εκεί, αυτός ο εμετικός σάκκος απο λίπος! Προχώρησε ακόμη παραπέρα, τεντώνοντας το σχοινί, προτείνοντας μάλιστα να «συγκροτηθεί Επιτροπή Διαρκούς Αξιολόγησης Στελεχών, ώστε να υπάρχει φάκελος ποιότητας που θα παρακολουθεί όλα τα στελέχη μας στη διαδρομή τους, για να μην κάνουμε τυχαίες ή επιπόλαιες επιλογές»!!! Ακουσον, άκουσον!

Ποιός; Ο Βενιζέλος! Το άκρον άωτον της λαμογιάς, της αισχρότητας, της πολιτικής ανηθικότητας! Ο ορισμός δηλαδή του πολιτικού χαμελαιοντισμού! 

Ρε εμετικό γουρούνι, εσύ δεν ήσουν αυτός που κατασκεύασε - όσο μας τό παιζες Υπουργός Δικαιοσύνης - αυτόν τον νόμο - έκτρωμα που εσείς οι πολιτικές κατσαρίδες ονομάζετε "Νόμο περι Ευθύνης Υπουργών" και που είναι Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ της ατιμωρησίας;

Ρε άθλιο υποκείμενο, εσύ δεν ήσουν αυτός που ήταν μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, τότε που το 2004 συνεστήθη για να εξετάσει το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων;

Για ποιόν είχε συσταθεί η εξεταστική επιτροπή; Για τον Τσοχατζόπουλο δεν είχε συσταθεί; Αχρείε! 

Εσύ λοιπόν, δεν ήσουν αυτός που είχε χαρακτηρίσει την υπόθεση ως "προεκλογική σκανδαλολογία" (σελ. 233 του Πορίσματος) και σύ δεν ήσουν που είχες αποφανθεί οτι: "Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως". (σελ. 303 του Πορίσματος).

Εσύ δεν ήσουν τόσο καιρό Υπουργός Εθνικής Αμυνας; Εσύ δεν είχες τους φακέλους των υποβρυχίων; Εσύ δεν ήσουν αυτός που ΑΠΛΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΣ τη σύμβαση και μάλιστα με χειρότερους όρους;

Εσύ δεν ήσουν ρε τομάρι του κερατά; 

Για ποιόν βγαίνεις και τα λές όλα τουτα τα καραγκιοζιλίκια; Σε ποιόν απευθύνεσαι; Σε μάς; Στο λαό δηλαδή; Εχεις το θράσος, άθλιο σακκί απο λίπος να μας εμπαίζεις, ακόμη και τούτες τις ύστατες ώρες περισυλλογής και ευθύνης για όλους μας; 

Ποιός είσαι; Ποιός νομίζεις οτι είσαι; 

Δε φτάνει που πούλησες μια ολόκληρη χώρα στη Μαφία των τραπεζιτών και καταδίκασες έναν ολόκληρο λαό στη φτώχεια και στη πείνα, δε φτάνει που καταδίκασες τα παιδιά αυτού του λαού, το μέλλον του δηλαδή, στην εξαθλίωση και τον αφανισμό, έχεις το απύθμενο θράσος να βγαίνεις να μας το παίζεις τώρα και...τιμητής της δικαιοσύνης; Εσύ, που δεν άφησες στον ιερό αυτό χώρο που υποτίθεται πως υπηρετείς, τίποτε όρθιο; 

Αλλά βρίσκεις και τα κάνεις, εμετικό υποκείμενο. Γιατί αντί να σε κρεμάσουν και τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων απ τη γλώσσα και στη πιο ψηλή κρεμάλα που έχει φτιαχτεί ποτέ, υπάρχουν ακόμη μερικοί "συμπατριώτες" μας που σε επιλέγουν ωςτον...αναμορφωτή της πατρίδας μας! Λίγοι, έστω, αλλά υπάρχουν!

Μήπως νομίζεις οτι δε ξέρουμε γιατί ειδικά τώρα...καρατομείς τον παλιό σου ...συνδαιτημόνα στο μεγάλο σας φαγοπότι εδώ και 31 χρόνια; Μήπως νομίζεις οτι δε μαντεύουμε γιατί ΤΩΡΑ έγινες ξαφνικά ...τιμητής της ...κάθαρσης του δημοσίου βίου και του κόμματός σου, μια μέρα ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ; Είναι ηλίου φαεινότερον "συνταγματολόγε" της πατσαβούρας!

Θυσιάζεις στο βωμό της αισχροκέρδειας ψήφων, έναν "αδερφικό" σου "σύντροφο", τον ξεπουλάς ως ύστατη πράξη απελπισίας μπας και μπορέσεις και ξεκολλήσεις απο το εφιαλτικό 14 με 15 τα εκατό που σου τρίβουν στη μούρη οι γκαλοπτζήδες της ΑLCO και της MRB! Κι αυτό, επειδή σε εκβιάζουν τα άλλα "αφεντικά" σου, οι τοκογλύφοι και η Μέρκελ, οτι αν δε καταφέρεις - κι εσύ κι άλλος, ο "γαλάζιος" συνεταίρος σου - να συνεχίσεις να κυβερνάς, θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και θα πεταχτούν απο μέσα οι φοβεροί άνεμοι των ανομιών σου! Ο Χριστοφοράκος της Siemensέχει έναν τόμο ολόκληρο απο χαρτιά που σε "καίνε"! Και τα χαρτιά αυτά βρίσκονται στα χέρια της Μέρκελ, που εκβιάζει τόσο εσένα, όσο και τον άλλον, τον έτερο καπαδδόκη! Και σας έχει βάλει και τους δυό να χορέψετε στο ταψί καρσιλαμά, έτσι που τα κάνατε! Κι εσύ, επειδή δεν έχεις άλλο δρόμο παρα να υποδυθείς, ως άριστος χαμελαίων, το ρόλο του ...τιμητή της κάθαρσης, ξεκινώντας απο το ....εύκολο θύμα, μας κουνάς κι επιδεικτικά αυτό το ...λουκάνικο φρακφούρτης που έχεις για δάχτυλο! 

Για πότε τον συνέλαβες, για πότε τον οδήγησες στη ΓΑΔΑ, για πότε βρέθηκαν χαρτιά, έντυπα, υπολογιστές - καρμανιόλες, μέχρι και ...πλάκες χρυσού καταχωνιασμένες στα σπίτια της κόρης σου, ένας Θεός και σύ προσωπικά ξέρετε! 

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ! 

Αυτό είναι που λένε "Οσα φέρνει η μέρα, δε τα φέρνει ο χρόνος όλος"!

Ολα λοιπόν ένα καλοστημένο θέατρο-σκιών! Για να αγαλλιάσουν τα ...γεροντάκια των μαιμουδο-συντάξεων και των ψευτο-αντιστασιακών, τα λαμόγια που τους έταξες πρόσληψη και που έφερες με πούλμαν να σε ψηφίσουν ως πρόεδρο έχοντας το συμφωνητικό της σύμβασης παραμάσχαλα και οι κυράτσες με το μιζαμπλί μαλλί που τις είχε μαζέψει κάποτε ο συρφετός του ΠΑΣΟΚ και τις είχε βάλει στις εφορίες να ...πλέκουν τη φανέλλα του στρατιώτη και να ...καθαρίζουν τα φασολάκια του μεσημεριανού φαγητού τους!

Αλλά έννοια σου, ο Τσοχατζόπουλος δε θα καθήσει έτσι απλά να τον...καρατομήσεις, άθλιε σαπιοκοιλιά! Θα τα ξεράσει όλα, μόλις δεί τις κατσαρίδες να βγαίνουν μέσα απ τους τοίχους του κελλιού που του ετοιμάζεις, εσύ και τα τσιράκια σου! Ο Τσοχατζόπουλος είναι πολύ παλιά "πουτάνα" για να καθήσει έτσι απλά να τον ...μαμήσει ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ της ξευτίλας, εν ονόματι μιας ξευτισμένης κάθαρσης που θα ξεθωριάσει στη πρώτη σταγόνα χλωρίου που θα πέσει πάνω της. Σου τά ΄χει φυλαγμένα Βαγγελάκη! Και στο δικαστήριο θα τα πεί όλα, καλύτερα κι απ τα κάλαντα! Και τότε θα χουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ κυβέρνηση, έχε το υπ όψη σου! ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗ! Δε θα σε σώσει, ούτε ο ...λαός του ΠΑΣΟΚ, ούτε καν ο ...θυρωρός της πολυκατοικίας που βρίσκεται το πολυτελές διαμέρισμα που σού δωσε προίκα ο Μπακατσέλος! Εδώ είσαι κι εδώ είμαστε!

Ξέρεις κάτι Βενιζέλε; Στο χωριό μου λένε οτι "κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει"! Πολιτικός όμως πολιτικού και μάλιστα ΠΑΣΟΚου, βγάζει τα πάντα! Και μάτια και φρύδια και μύτες και μασέλες!
Να γιατί είστε η χειρότερη φάρα που γέννησε ποτέ η Φυλή των Ανθρώπων! Γιατί τα κοράκια, είναι ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ!

Βρωμιάρηδες!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και όμως! Ποντάρει στην παθητική μας στάση και γι αυτό έχει το θράσος να διεκδικεί εκ νέου την εκλογή του. Εμείς τι κάνουμε; θα τον αφήσουμε να μας καταστρέψει κι άλλο;

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ