Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Δελτίο Τύπου 17.4.2012 ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ

Δελτίο Τύπου 17.4.2012
ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ

Από 17 μέχρι 22 Απριλίου πραγματοποιούνται στη Λέρο οι Ομαδικοί Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες 2012. Θα διεξαχθούν κατά προτεραιότητα το Ομαδικό Πρωτάθλημα Αιγαίου (Προκριματικός Όμιλος Α Εθνικής), το Ομαδικό Κύπελλο Αιγαίου και το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Αιγαίου.


Ως εναρκτήρια εκδήλωση διεξήχθη την Τρίτη 17/4 το Ομαδικό Ράπιντ στη μνήμη του πρώτου προέδρου της ΤΕΣΣ Αιγαίου Δημήτρη Σιαμέτη. Ισοβάθμησαν τέσσερεις ομάδες με οκτώ βαθμούς σε πέντε γύρους και η κατάταξη μετά την άρση της ισοβαθμίας ήταν Λέρος 17 πόντοι,  Κάλυμνος 15,5 Ικαρία1 13,5 και Ικαρία2 13. Η ομάδα της Λέρου αποτελούνταν από τους Hunt , Κουρκουνάκη, Γιακουμή και Καψομενάκη.
Το πρόγραμμα προβλέπει και άλλες εκδηλώσεις (Ομαδικό γυναικών, Ατομικούς Αγώνες Παίδων – Κορασίδων, τουρνουά γρήγορου σκακιού), η διεξαγωγή των οποίων θα εξαρτηθεί από τον διαθέσιμο χρόνο και τις αντοχές των παικτών.
Στους αγώνες συμμετέχουν ομάδες από την Ικαρία, την Κάλυμνο, τη Λέρο, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τη Σύρο, ενώ στο Κύπελλο και το ομαδικό Ράπιντ συμμετέχει επιπλέον και η Κως.
Οι αγώνες διεξάγονται στους χώρους του ξενοδοχείου Chrithonis  Paradise στο Κριθώνι Λέρου (www.crithonisparadisehotel.gr) στο οποίο θα διαμένουν οι σκακιστές.
Οι αγώνες διοργανώνονται από την ΤΕΣΣ Αιγαίου και τον ΜΠΣ Νέων Λέρου «Άρτεμη» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Χορηγοί των φετινών εκδηλώσεων είναι οι Δήμος Λέρου, το ξενοδοχείο Chrithoni;s Paradise, η Blue Star.
Οι αναλυτικές προκηρύξεις έχουν δημοσιευθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://ikariachess.blogspot.com/2012.04/2012.html ενώ τα αποτελέσματα και των εξέλιξη των τουρνουά μπορείτε να την παρακολουθείτε και από το www.chess-results.com.

ΤΕΣΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ