Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ: Με όνομα βαρύ σαν ιστορία. Γάργαρο καθάριο νεράκι στον βόθρο του Σαμαρά;

       Και εσύ Σοφία; Τι να πω; Πως να κατηγορήσω τον κάθε παππούλη, μεταλλαγμένο ανθρωποειδές απολίθωμα της προπαγάνδας και της άγνοιας, που με κάθε ψήφο αφέλειας και συναισθηματισμού, ρίχνει νερό στο μύλο της διάλυσης αυτών που κληρονόμησε, και κυρίως αυτών που θα ήθελε να αφήσει ως κληρονομιά στους απογόνους του.
       Η ευθύνη για όσους γνωρίζουν, είναι μεγαλύτερη........
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:eccefpolis.gr
ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ: Με όνομα βαρύ σαν ιστορία. Γάργαρο καθάριο νεράκι στον βόθρο του Σαμαρά;

Επειδή οι καλοί φίλοι δεν είναι οι μονίμως χαϊδεύοντας ώτα πρός πρόσκαιρη ευχαρίστηση των ακουόντων, αλλά η αναφορά των πραγμάτων με το όνομά τους.
Αυτοί είναι οι πραγματικοί ανιδιοτελώς δρώντες φίλοι και οχι οι γνωστοί πολύχρωμοι "φίλοι" , παπαγάλοι που "λαλούν" ότι αρέσει. 
Για εμάς η .. κάθοδος η κυρίας Σοφίας Βούλτεψη με την Νέα Δημοκρατία αποτέλεσε μεγαλύτερη έκπληξη απο αυτήν του κ. Συμπιλίδη. 

Γνωρίζοντες τις καταβολές της, την πνευματική υποθήκη που κληρονόμησε απο τον αείμνηστο "Μπάρμπα Γιάννη Βούλτεψη", καθώς και την επιστημονική, αντικειμενική καθαρότητα του πνεύματός της που δεν υποτάσσεται έναντι οποιουδήποτε οφιτσίου ή ανταλλάγματος. ΕΔΩ λοιπόν ... κολλήσαμε. 

Πως είναι δυνατόν το ατίθασο αυτό άτι , η αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη μπλόκερ , η πραγματική Ελληνίδα, να τεθεί υπο τις διαταγές ενός Σαμαρά, υπογράφοντος το ανθελληνικό , αντιλαϊκό, εθνοκτόνο , καταστροφικό μνημόνιο 2, μιας Ελληνοφάγου Μέρκερ εκπροσώπου του Δ` Ραϊχ και ενός πολιτικού προδότη ονόματι Συμπιλίδη που ΠΡΟΔΩΣΕ την παράταξή του; 
Ο Αξέχαστος Γάννης Βούλτεψης όταν ήθελε να ξεφύγει απο δύσκολες πολιτικές ερωτήσεις που ήθελαν να τον τοποθετήσουν πολιτικά, έλεγε το εξής αμίμητο: "Εγω είμαι.. Βασιλοκομμουνιστής". 
Τώρα, Σοφία μας, περιμένουμε απάντηση σε άλλη μια φράση του Γιάννη Βούλτεψη:"Οσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ενα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ". 
Ελπίζουμε απο καρδιάς Σοφία ΜΑΣ, να ΠΕΤΥΧΕΙΣ, να ανατρέψεις τα δεδομένα και να "καθαρίσεις" την Συγγρού απο απο αρχής, μέχρις τέλους. 
ΕΜΕΙΣ το ευχόμαστε, η Σοφία το... ΠΙΣΤΕΥΕΙ;
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ