Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗ… ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ

πηγή:attikanea

ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗ… ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ


 
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της τελευταίας πράξης εθνικής μειοδοσίας που παίχτηκε σήμερα στις Βρυξέλλες και βαφτίστηκε «σύνοδος κορυφής για τη σωτηρία της Ελλάδας».
 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Και δυστυχώς, αυτή η κατάπτυστη πράξη ντροπής, φέρει και την υπογραφή του πρωθυπουργού της Ελλάδας.
Και γι αυτό το ελεεινό «κατόρθωμά» τους καλούν τον Ελληνικό λαό να πανηγυρίσει.
Τον καλούν να επιβραβεύσει τους σύγχρονους Νενέκους που παρέδωσαν στους νταβατζήδες το δικαίωμα του απόλυτου επικυρίαρχου.
Τον καλούν να χειροκροτήσει έναν πρωθυπουργό – μαριονέτα που τόλμησε να ...ψελλίσει πως: «Το μόνο που ζητούμε είναι το δικαίωμα να κάνουμε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές, τομές στην πατρίδα μας ώστε η χώρα μας να γίνει ευέλικτη και να αναπτύσσεται».




Το μόνο που ζητάει δηλαδή αυτός ο πρωθυπουργός, είναι να του εκχωρήσουν το δικαίωμα να βάλει σε πρόγραμμα εντατικής δίαιτας το «εμπόρευμα», προκειμένου να καταστήσει «πιο ελκυστικό» το κορμάκι της πόρνης που έβγαλε στο σφυρί με τη ντροπιαστική υπογραφή του.
Στην πολιτική «Τρούμπα» της Ευρώπης,  προσέφερε απλόχερα την ελληνική αξιοπρέπεια, και τώρα καλεί το λαό αυτής της πατρίδας που δεν τίμησε, να καλωσορίσει τα ναυτάκια του λιμανιού για να βγει το μεροκάματο του νταβατζή, όπως ο ίδιος καλωσόρισε το «ευρωπαϊκό σχέδιο Μάρσαλ»που βαφτίστηκε «πρόγραμμα ανάπτυξης».
Τι επεδίωκαν οι Ευρωπαίοι μέσα από τη σημερινή σύνοδο κορυφής???…
Το λέγαμε ΕΔΩ  και το είπαμε έγκαιρα:
Τονίζαμε πως: «Κεντρικό ζητούμενο, η προώθηση των στρατηγικών επιλογών των παγκοσμιοποιητών – χορογράφων, για την οποία το προαπαιτούμενο δεν είναι μονάχα ο καθολικός έλεγχος των μαζών και των κινημάτων, μέσα από ένα σύνθετο πλέγμα μηχανισμών καταστολής, οικονομικής και πολιτικής χειραγώγησης, αλλά είναι και η αναγκαιότητα εμπέδωσης της απαραίτητης προσαρμογής των «θεσμών» και των θεσμοθετημένων πολιτικών και οικονομικών οργάνων, στα νέα δεδομένα και στους μακρόπνοους σχεδιασμούς των οργανωτών.»
Και αποσαφηνίζαμε πως: «Αυτό που θα επιχειρηθεί ακόμη μια φορά την Πέμπτη – με την εγκληματική συμμετοχή της «Ελληνικής» πολιτικής ηγεσίας – είναι να χρησιμοποιηθεί γι ακόμη μια φορά το θέατρο των πολιτικών και οικονομικών πειραματισμών που λέγεται «Ελλάδα», στην πρόβα τζενεράλε της χορογραφίας των ισχυρών, στις παραμονές της γενικευμένης τους επίθεσης.
Οι «αγορές» δεν πρόκειται να λάβουν κανένα ισχυρό μήνυμα από τη σύνοδο κορυφής της Πέμπτης.
Αντίθετα, πρόκειται για μια σύνοδο κορυφής, που η δικτατορία των αγορών χρησιμοποιεί σαν πολιτικό εργαλείο προώθησης θεσμών, πολιτικών αλλαγών και θεσμικών αναδιαρθρώσεων, που αποσκοπούν στην πολιτική και οικονομική ισχυροποίηση της πιο εφιαλτικής δικτατορίας που γνώρισε ποτέ η υφήλιος.»
Και καταλήγαμε πως: «Δεν παζαρεύεται καμία αποτυχία λοιπόν. 
Η επιτυχία της συνόδου κορυφής είναι δεδομένη. Και οι θεατρινισμοί στο παρασκήνιο των καλικατζάρων και των αρουραίων της πολιτικής, το μόνο στο οποίο αποσκοπεί, είναι να οργανώσει το σκηνικό μιας άθλιας πολιτικής εξαπάτησης για τους λαούς της Ευρώπης.»
Δυστυχώς δικαιωθήκαμε…
Και οι Λεονταρισμοί των καλικάτζαρων και των πολιτικών αρουραίων είχαν την τιμητική τους…
Αλλά και η συντονισμένη επιχείρηση γενικευμένου αποπροσανατολισμού για την οποία προειδοποιούσαμε, βρίσκεται και πάλι σε πλήρη εξέλιξη.
Ο Ρομπάϊ ήταν σαφής: «Έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα ανάχωμα και να προστατεύσουμε το κοινό μας νόμισμα.».
Αυτό επεδίωκαν και αυτό έκαναν τα πολιτικά ανδρείκελα των αγορών.
Σαφέστατος ήταν και ο Μπαρόζο: «Η απόφαση που πήραμε δεν είναι ενάντια στις αγορές. Στόχος μας είναι να μην επιτρέψουμε να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό σε άλλη χώρα.».
Πρόκειται για ξεκάθαρη δήλωση που αποσαφηνίζει ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό (αγορές) και τι ρόλο κλήθηκαν να παίξουν οι αχυράνθρωποι που αποτελούν το πολιτικό προσωπικό του.
Αποκαλυπτικότερος όλων όμως, ιδίως γιατί οι δηλώσεις του «αδειάζουν» προκαταβολικά την πολιτική ψευδολογία στην οποία έχει αρχίσει ήδη να επιδίδεται ο «Έλληνας» πρωθυπουργός και οι πολιτικοί και επικοινωνιακοί του αβανταδόροι, υπήρξε ο Τρισέ. Δηλαδή ο άνθρωπος των τραπεζών, ο μάνατζερ της δικτατορίας των διεθνών νταβατζήδων:
Σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα βρίσκεται σε επιλεκτική χρεοκοπία ο Ευρωπαίος τραπεζίτης απάντησε: «αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε επιλεκτική χρεοκοπία. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει αύριο».
Και μόνο αυτή η δήλωση αρκεί για να συνειδητοποιήσουν όλοι το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης.
Με απλά ελληνικά…
Αν ο άνθρωπος – κλειδί εμπιστεύεται μόνο για μια νύχτα το μεγαλεπήβολο σχέδιο το οποίο υποτίθεται ότι εμπνεύστηκαν για τη σωτηρία μας, τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό…
-          Όχι μόνο το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης του «Έλληνα» πρωθυπουργού σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας…
-          Όχι μόνο πως η σωτηρία της Ελλάδας ουδέποτε απασχόλησε ως πραγματικό ζητούμενο τους αχυράνθρωπους του πολιτικού θεατρινισμού…
-          Αλλά κυρίως γίνεται αντιληπτό πως η ώρα του μεγάλου ξεσηκωμού που θα ανατρέψει αυτούς και τα σχέδια τους έφτασε ήδη.
Η ελληνική κοινωνία αν θέλει να πάρει πίσω την αξιοπρέπειά της και την προδομένη από τους ηγέτες της πατρίδα της, οφείλει να μην αφήσει ούτε μια μέρα περιθώριο στο καθεστώς κατοχής προκειμένου να δημιουργήσει τους μηχανισμούς που θα το εδραιώσουν ως πολιτικό επικυρίαρχο στον τόπο μας.
Ο ξεσηκωμός πρέπει να είναι ΑΜΕΣΟΣ, ΔΙΑΡΚΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ και ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Σε διαφορετική περίπτωση ο πολιτικός δοσιλογισμός αυτό που θα αφήσει πίσω του θα είναι μονάχα συντρίμμια.
Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ