Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ο Β. Υψηλάντης για την επίσκεψη Παπανδρέου στην Κω

Ο Β. Υψηλάντης για την επίσκεψη Παπανδρέου στην Κω

Ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ Βασίλης Υψηλάντης, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κω, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Ένα ακόμα επικοινωνιακό σκηνικό, στήριξης των λανθασμένων επιλογών αυτής της κυβέρνησης, στήθηκε, από τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του, στην Κω. Με μια άνευ προηγουμένου κοροιδία για δήθεν κατακτήσεις και επιτυχίες σε όφελος των νησιών μας, με συγκινησιακές αναφορές στην αναπτυξιακή πορεία της Κω, αλλά και των άλλων νησιών της Δωδεκανήσου, όπου μπορεί μεν να υπάρχουν, να λειτουργούν και να αντιστέκονται, οι τελευταίοι εναπομείναντες, θύλακες ανάπτυξης, στη χώρα μας, αλλά που το γεγονός αυτό δεν αναιρεί τη συνολικότερη κακή κατάσταση, σε όλα τα επίπεδα, που επικρατεί στα νησιά μας. 

Τους υπενθυμίζω ότι είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι, που οι επιχειρηματίες μας, όπως άλλωστε και το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων, υφίστανται σήμερα μια απάνθρωπη, άδικη και πρωτόγνωρη φορολογική λαίλαπα, που τροφοδοτεί ταυτόχρονα την ύφεση και απονευρώνει επιχειρήσεις. Που οι εργαζόμενοί μας, βλέπουν να συρρικνώνεται ο μισθός τους και το να μειώνεται δραματικά το βιοτικό τους επίπεδο. Για τα ψηλά ποσοστά ανεργίας στην περιοχή, για τον αφανισμό της Δωδεκανήσου από το διοικητικό χάρτη της χώρας και την αφαίρεση δικαιωμάτων της, όπως το 75% από τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας, για τη δυσλειτουργία, των κυττάρων ανάπτυξης, των Δήμων της Δωδεκανήσου λόγω του «Καλλικράτη».
Που ακόμα και σήμερα, λίγο χρόνο πριν το τέλος του ΕΣΠΑ, αναζητούν δήθεν τρόπους υλοποίησής του.
Αυτή η είναι η πραγματικότητα και το τίμημα που μας πλήρωσαν, για τη στήριξη που του είχε δοθεί στις εκλογές στα Δωδεκάνησα.
Σήμερα το μόνο που κάνουν είναι να επιλέγουν τα νησιά μας για την ηρεμία τους και ως φόντο στην προσπάθειάς τους να στηριχθούν επικοινωνιακά.
Αυτό όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμα.
Σύντομα οι Δωδεκανήσιοι θα τους ανταμείψουν με ανάλογο τίμημα.
Βάζοντας τον Παπανδρέου και την κυβέρνησή του οριστικά στο περιθώριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ