Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Φυσικό Αέριο στα Πανιά μας…

      Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω!
       Έγινε αλλαγή σκυτάλης δια ροπάλου. Εκτέλεσε το προσυμφωνημένο σχέδιο της κρίσης φέρνοντας την καταστροφή και το φόβο, διογκώνεται το χρέος σε τρομακτικό επίπεδο, ακολουθεί το ξεπούλημα, και στο φινάλε; αρπάζουν μετά το ξεπούλημα των πάντων και τον ορυκτό πλούτο της χώρας έναντι πινακίου φακής ώστε το χρέος να πέσει στα προ  κρίσης επίπεδα!  
        Δημιουργία προβλήματος => Εφαρμογή σχεδίου => Λύση 
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Φυσικό Αέριο στα Πανιά μας…
Πρόταση από τον Πόρτα – Πόρτα
Φιλοι Έλληνες,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΘΑΡΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ? ( δεν εννοώ ότι διαγράφουμε τα όσα έχουμε πει !!! ) αλλά χάρην της άσησης.
- Να Εξαιρέσουμε απο το ΤΑΜΕΙΟ TREUHAND ΕΛΛΑΔΑ S.A. τα ορυκτά και τους Φυσικούς Πόρους. ΜΟΝΟ… τα υπόλοιπα.. έστω ναι…
Να πούμε, ρε παιδιά 50 χρόνια ψάχνουμε όλοι μαζί και δεν έχουμε βρει τπτ.. τι τα θέλετε??.. να μπαίνετε σε έξοδα υψηλού ρίσκου??
Ασχοληθείτε εσείς με τα υπόλοιπα κ εμείς με Ορυκτό Πλούτο και Φυσικούς Πόρους, Ελεύθερα και Ανεξάρτητα, εκτός μνημονίων και εφαρμοστικών.


Τι θα μας πούν?? από την απάντησή τους σε αυτή την πολύ συγκεκριμένη άσκηση θάρρους θα αποκαλυφθεί το ΕΓΚΛΗΜΑ αλλά και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ…! Ολοι “πάιζουν” εκτός από εμάς..! τυχαίο?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ?? ΤΩΡΑ ! όχι αύριο…
Σας ενημερώνω για τα τελευταία στοιχεία σχετικά με το Φ.Αέριο νότια της Κρήτης…
Σχόλιο για αυτήν την ανάρτηση στο blog πηγή:

AZ είπε

Οπου μπαινει το ΔΝΤ, εισαγει την “τεχνογνωσια” της εκποιησεως. Γι αυτο ιδρυθηκε, για να εγγυηθει την πρωτικαθεδρια των ΗΠΑ μετα το ΒΠΠ, η οποια στηριζεται σε κλοπη πλουτοπαραγωγικών πηγων. Αυτο κανουν παντα. Σας κοιμησαν με τα δανεια και τις μπαρουφες της ισχυρας Ελλαδος και τους ολυμπιακους αγωνες, σας βαλανε και στο Ευρώ και τωρα ηρθε η στιγμη να παρουν αυτό που ηξεραν εδω και χρονια. Πρωτα ομως θα σας τρομαξουν πολυ με την πα-ΣΟΚ DOCTRINE. Ο τεταρτος δρομος του ηλιθιου πρωθυπουργο προς το σοσιαλισμο θα ειναι στρωμενος με τα οστα των σκλαβων που φοβηθηκαν να χασουν αυτά που ειχαν ηδη χασει. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ……..
ΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ