Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Το μήνυμα της χθεσινής συνόδου κορυφής…παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση

       Εμπρός Έλληνες, ξεχυθείτε στους δρόμους  ή μάλλον στις παραλίες (όσες είναι ακόμα ανοικτές) με τις σημαίες και τα ταμπούρλα για να γιορτάσετε την Ευρωπαϊκή νίκη και την Ελληνική βελούδινη χρεωκοπία του λαού (τριάντα χρόνια μνημόνια και μεσοπρόθεσμα μας περιμένουν) και την διάσωση των τραπεζών.
       Γελοίοι και γραφικοί πανηγυρίστε και βγάλτε το άχτι σας για την επαλήθευση των σεναρίων σας για την παγκοσμιοποίηση.
       Πασόκοι και υποστηρικτές του ΓΑΠ πανηγυρίστε και εσείς για την μεγάλη επιτυχία των διαπραγματεύσεων, που απέφεραν μετακύλιση του χρέους, μείωση του επιτοκίου και μικρό κούρεμα, με συνέπεια την αποφυγή όλων των στόχων που είχαμε θέσει στις προηγούμενες νίκες, και την από νίκη σε νίκη μεγαλύτερη εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας για πολλά περισσότερα χρόνια.
       Είμαστε οι πιο Ευρπαίοι πολίτες, οι πρώτοι Ευρωπαίοι πολίτες, αφού η τεράστια επιτυχία των χειρισμών της κυβέρνησης μας, έφερε το ποθούμενο.
       Την Ευρωπαϊκή διακυβέρνηση της χώρας (με λίγο ΔΝΤ μέσα) και την εκλογή τοπικών αντιπροσώπων για την τυπική νομιμοποίηση των αποφάσεων της Ερωπαικής Κυβέρνησης.
       Άν το πείραμα πετύχει (τα ΜΑΤ και τα χημικά εγγυώνται για αυτό) στην Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση  Θα ενταχθούν και άλλες χώρες, με παράλληλη μείωση των τοπικών αντιπροσώπων (Κόμματα, Βουλή) για μείωση του κόστους.
       Είμαστε πρωτοπόροι, είμαστε τεράστιοι, φέρνουμε το νέο, την αλλαγή, την υπερκόσμια διακυβέρνηση. 
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Το μήνυμα της χθεσινής συνόδου κορυφής…παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟ….
” ‘Εχει σημασία να ερμηνεύσουμε σωστά, το μήνυμα που έστειλε σήμερα η Ε.Ε, η ευρωζώνη στις αγορές, έστειλε ένα αίτημα για παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, για διαφάνεια….”
Ποιος το είπε αυτό ;
Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ