Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Περί εκλογολογίας..

πηγή:giaouris


Περί εκλογολογίας..

του Μαυριδούλ

Το τελευταίο διάστημα γίνεται συνέχεια και σε όλα τα μέσα κουβέντα περί εκλογών. Άν θα έρθουν πρόωρες εκλογές και πότε, άν θα γίνουν με λίστα ή χωρίς, ποιός θα κερδίσει κτλ κτλ.

Ουσιαστικά οφείλουμε να αναρωτηθούμε ΓΙΑΤΙ θα προχωρήσει ο Τζέφρι Μινέικο Παπανδρέου σε εκλογές, αν προχωρήσει βέβαια τελικα:




  •  Πιθανότερο από όλα τα σενάρια φαντάζει το να εξαγοράσει άλλα τέσσερα  χρόνια στην εξουσία προκειμένου να ολοκληρώσει τα προδοτικά του σχέδια για την πατρίδα μας, όπως προστάζουν τα κέντρα εξουσίας που κρύβονται από πίσω του, ισοπεδώνοντας τα πάντα, ξεπουλώντας τα πάντα. Γιατί αυτό είναι ο ΓΑΠ, ένα τσιράκι που ανέβασαν στη εξουσία και φυσικά όταν δε θα τους αρέσει πιά θα τον πετάξουν σα τη τρίχα από το ζυμάρι (βλ. Μουμπάρακ, Καντάφι κτλ).
  •  Βλέποντας ότι η ‘’πολιτική’’ που ασκεί το παΣΟΚ έχει δυσμενέστατες συνέπειες για ολόκληρο τον πληθυσμό και φυσικά στους ψηφοφόρους του αναζητεί συνενόχους. Πρόθυμοι συνένοχοι υπάρχουν, οι τρωγλοδύτες Καρατζαφέρηδες, Ντορούλες και το κακό συναπάντημα. Τελευταία άρχισε να κυκλοφορούν σενάρια ακόμη και για συνεργασία παΣΟΚ με ΝΔ σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας του πρώτου κόμματος. Πεποίθησή μας είναι ό,τι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η Σκύλλα και η Χάρυβδη που έχει εγκλωβιστεί μεταξύ των, το εκλογικό σώμα από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Άλλωστε μη ξεχνάμε πως ΓΑΠ και Σαμαράς ήταν συμφοιτητές. Θλίβομαι που διαβάζω σε πολλά μπλόγκ πολλούς Έλληνες να έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο ότι θ’ανέβει ο Σαμαράς στην εξουσία ‘’να μας σώει’’. Ποιός ο Σαμαράς, το μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
  •  Ετοιμάζει τις βαλίτσες του για όπου τον βγάλει, σε κάποιο διεθνές πόστο αφού άλλωστε είναι και κοτζάμ πρόεδρος της Σοσιαληστρικής Διεθνούς. Με τις ενέργειές του θα αφήσει ένα ουσιαστικά ετοιμοθάνατο κράτος ανίκανο να εκτελέσει τα στοιχειώδη και οριστικά και αμετάκλητα πτωχευμένο. Το ότι έχει υποθηκεύσει το μέλλον μερικών γεννεών Ελλήνων, αν δηλαδή υπάρξουν και δεν έχουμε ‘’αλωθεί’’ από την εισαγωγή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, είναι το κερασάκι στη τούρτα.

Όσον αφορά τώρα στο άν θα προχωρήσει στις πρόωρες εκλογές το πράγμα βρωμάει από χιλιόμετρα πως ναι! Παίρνει πίσω νομοσχέδια, γίνεται πιο διαλλακτική ως κυβέρνηση, ακόμα και η αστυνομία δέρνει λιγότερο. Η καλύτερη απόδειξη ότι θα γίνουν τελικά εκλογές είναι ακριβώς το ό,τι σύμφωνα με το παΣΟΚ δε θα γίνουν εκλογές! Οτιδήποτε έχει δηλώσει αυτή η κυβέρνηση από την εκλογή της έως σήμερα έχει βγεί ακριβώς το αντίθετο. Σας προκαλούμε να βρείτε κάτι που είπε και πραγματοποιήθηκε.

Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι ότι θα έρθουν οι εκλογές, τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης θα τον ανυψώσουν στον ουρανό και τελικά ο ξεχασιάρης σύγχρονος Γκιαούρης ο  Έλληνας και οι ορδές λαθροόρκ που πλέον είναι Έλληνες ιθαγενείς θα ψηφίσουν παΣΟΚ. Οι άλλοι Γκιαούρηδες θα ψηφίσουν ΝΔ. Οι χειρότεροι Γκιαούρηδες όμως είναι αυτοί που δεν πάνε να ψηφίσουν. Γιατί κάνουν μια αντίδραση του κώλου, συγχωρήστε μου την έκφραση. Δίνουν το δικαίωμα στους λίγους, στη μειοψηφία, να αποφασίσει για τους πολλούς. Δεν έχουν άποψη για το ότι μια κυβέρνηση βιάζει ένα λαό χωρίς σάλιο για χάρη των τοκογλύφων. Όχι στο λευκό, άκυρο και αποχή. Ψήφο κατά συνείδηση. Και όχι αν μαζευτούμε πολλοί που ρίξουμε ψήφο σε μικρότερα κόμματα που μας εκφράζουν τότε θα αλλάξει ο πολιτικός χάρτης. Αυτή φαντάζει και η μόνη λύση αυτή τη περίοδο αφού έχουμε γεμίσει καναπεδάτους που δε ξεκουνάνε για τίποτα και μια εξέγερση που πολλοί ονειρεύονται αποτελεί μακρινή ουτοπία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ