Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη σχετικά με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

pressoffice@iatridi.gr
Η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη σχετικά με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

     «ΗΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ αποτέλεσε μια ζωτικής σημασίας πρωτοβουλία της ΤΕΔΚ Δωδεκανήσου μεσκοπό την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.
     Όλα αυτά τα χρόνια η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και το προσωπικό της πρόσφεραν τα μέγιστα σε αυτόν τον σκοπό αποδεικνύοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.
     Από τον Μάρτιο του 2010 είχα ζητήσει από τα αρμόδια Υπουργεία με ερώτηση μου στη Βουλή, να ληφθούν, σύμφωνα και με το αντίστοιχο αίτημα της ΤΕΔΚ, όλα τα μέτρα ώστε να κατοχυρωθεί νομοθετικά η δομή της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.




  Κατά την πάγια τακτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ σε ζητήματα που αφορούν τη Δωδεκάνησο, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Για ένα τόσο σημαντικό θέμα, το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του σε όλες τις βαθμίδες δεν έχουν δρομολογήσει, έστω, καμιά θετική εξέλιξη.
    Επιπλέον, τις τελευταίες μέρες, βλέπουμε να παίζεται ένα περίεργο παιχνίδι στις πλάτεςκαι την αγωνία του προσωπικού της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.
      Εν μέσω οικονομικής κρίσης, εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου οι διφορούμενες δηλώσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, δείχνουν είτε πρωτοφανή ερασιτεχνισμό ή, ακόμα χειρότερα, συγκεκριμένες σκοπιμότητες εις βάρος της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, του προσωπικούτης και, βέβαια, του φυσικού περιβάλλοντος των νησιών μας.
     Σε κάθε περίπτωση, οφείλουν όλα τα εκλεγμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μιλήσουν με ειλικρίνεια για το μέλλον της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, γιατί το ζήτημα είναι πολύ σοβαρόγια να αναλώνεται στα γνωστά επικοινωνιακά ή μη παιχνίδια της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και αυτών που τη στηρίζουν.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ