Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

George Green Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ.

      Όσοι ξεκινάτε τώρα με το μύθο περί συνωμοσιών και γραφικότητες και όλα αυτά που σκόπιμα προπαγανδίζουν για να βλάψουν την αξιοπιστία όσων γνωρίζουν αλήθειες και τις  αποκαλύπτουν, μην σταματάτε.
       Μην εμπιστεύεστε μία μόνο πηγή και μην ψάχνετε προς μία μόνο κατεύθυνση.
       Εγώ ξεκίνησα από την θρησκεία και με βάση αυτήν με κέντρισαν τα λεγόμενα συνωμοσιολογικά που όμως επιβεβαίωναν  τις προφητείες.
       Συνεχίζοντας την έρευνα αναγκαστικά ασχολήθηκα με αποκαλύψεις για μασονία, Ιουδαϊσμό, Καμπάλα, πολιτική και κυρίως παραπολιτική και "ενημερωμένος" καλά, πολλά χρόνια πριν για την πολιτική από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, και ενταγμένος σε κόμμα άρχισα να αμφιβάλω καθώς η κοσμοθεωρία που υιοθετούσα σιγά σιγά ήθελε τα κόμματα υποχείρια του στημένου παιχνιδιού στους σκοπούς της ελίτ που καθοδηγούσε και εφάρμοζε το μεγάλο σχέδιο.
       Σήμερα εκπλήσσομαι πραγματικά όταν ακούω σαν ειδήσεις και πολύ περισσότερο όταν βιώνω σαν πραγματικότητα αυτά που διάβασα λίγα χρόνια πριν σαν σχεδιασμούς της ελίτ στο σατανικό τους σχέδιο.
       Δεν χρειάζεται να αναφέρω στους παλιούς γιατί δεν ξέρω κανέναν που να μην το κάνει σκοπό της ζωής του να μεταδίδει τη αλήθεια όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζοντας από προσωπική πείρα να μην αποκαλύπτεται πράγματα που δεν μπορεί να σηκώσει ο άλλος.
       Θα τα θεωρήσει βλακείες, εσάς βλαμμένους και  θα παραμείνει "τυφλός" 
      Κινήστε του το ενδιαφέρον, βοηθήστε τον λίγο και άστε τον να ψάξει!
       Κάθε τι που θα ανακαλύπτει θα έρχεται με ενθουσιασμό να σας το λέει! 
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
George Green Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ.

Είναι καιρός πλέον να ξεκολλήσουν κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς “συνομωσιολόγος” “γραφικός” και άλλες σοβαροφάνειες. Η πληροφορία κυκλοφορεί μαζικά πλέον και οι πολλές συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις. Το παρακάτω video αναλύει το καρκίνωμα των τραπεζιτών και αποκαλύπτει τα σχέδιά τους για εμάς τους ανθρώπους. Σημείωση. Τα κουνούπια ίσως να τα έχουν σε μεγαλύτερη υπόληψη από τους ανθρώπους. Δε χρειάζονται άλλα σχόλια , δείτε το video….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ