Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Μολυσματικός παράγοντας.

Την χθεσινή ομιλία του Σαμαρά δεν την είδα. Όμως δεν φαντάζομαι να είπε τίποτε παραπάνω από τα προβλεπόμενα σχιζοφρενικά από όσα είναι αναγκασμένος να πει, λόγω της καταστροφικής σχιζοφρενείς και χαοτικής πολιτικής που «επιβάλει» η σωτηρία της χώρας και η Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη!
Δηλαδή ότι ο Τσίπρας (μόνο αυτός για να μην πέσει το focus και σε κάποιους άλλους και αποδυναμωθεί η ελεγχόμενη διαδοχή!) είναι υπονομευτής του success story (τι σας έλεγα πριν για σχιζοφρένεια) εννοώντας ίσως, παραπάνω από τον ίδιο τον Σαμαρά επί εποχής αειμνήστου ΓΑΠ!
Αυτό το φασιστοειδές μεταλλαγμένο πολιτικό ανδρείκελο της ΠΟΛΑΝ είναι τώρα ο γελοιότερος των μνημονιακών πρωθυπουργών και αρχηγών της συγκυβέρνησης, πολύ απλά γιατί δικαιώνει τον ΓΑΠ (και τον Βενιζέλο που φέρεται να είναι συνεπείς στην πολιτική των μνημονίων!) που τον κατηγορούσε ότι δεν στάθηκε δίπλα του στον αγώνα για τη σωτηρία!
Όσο για την ΕΡΤ τι να πω; Τα συμβόλαια και οι εξωτερικές παραγωγές και οι προσλήψεις ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΠΟΥ ΙΔΙΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ; Καμία ευθύνη για αυτούς; Καμία αναφορά! Μόνο οι εργαζόμενοι!
Και άντε και έχεις δίκιο (Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου) είναι τρόπος αυτός για την εξυγίανση της ΕΡΤ;
Πως βάζεις ολόκληρο το σύμπαν σε μπελά έτσι;
Δήλωσε ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ να εξηγηθούν όλα ως δια μαγείας, γιατί οι πλειοψηφία των πολύστροφων θα κάψουν εγκέφαλο για να το καταλάβουν και κατηγορούν εμάς που σε αποκαλούμε έτσι, εκτός από γελοίους και γραφικούς, ακόμα και ως συκοφάντες και υβριστές!
Αν είναι δυνατόν, εξύβριση και συκοφαντία τα ιερά και τα όσια του καταλληλότερου πρωθυπουργού μας!
Δεν κατανοούν την ανάγκη καμούφλας περί δημοκρατικού τόξου και ευρωπαϊκού προσανατολισμού για πολιτικό καθωσπρεπισμό παιδί μου! Είναι οι ίδιοι που νόμιζαν ότι γνώρισαν τον σοσιαλισμό με τους Παπανδρέου και τον Σημίτη!!!   δλδ  αυτοί που χρειάζονται οδηγίες χρήσεως και για το χαρτί υγείας!!!
Τέλος πάντων για να μην χάνουμε και το χιούμορ μας και σας κακοκαρδίσω θα σας πω το τελευταίο που κυκλοφορεί για την ΕΡΤ (οι περισσότεροι ίσως το γνωρίζουν βάβαια!)
Πατάω ΕΤ1. ΜΑΥΡΟ!
Πατάω ΝΕΤ. ΜΑΥΡΟ!
Πατάω ΕΤ3. ΜΑΥΡΟ!
Πατάω mega. ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!! (αχαχαχαχαχαχα!)
Υ/Γ Η μεγαλύτερη εύνοια στο φασισμό είναι ότι ονομάζεται αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια, και σήμερα,  Δημοκρατία!
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:oxtapus
Μολυσματικός παράγοντας.
σσ σύντομη αλλά πάρα πολύ καλή ανάρτηση!
Click to visit the original post
Σαμαράς από το Μέγαρο: (12/6/2013, ώρα 20:30) «Αυτά που λέω τώρα ο λαός δεν μπορεί να τα ακούσει. Η συντεχνία έχει επιβάλει σιωπή στα μίντια»

Την ίδια ώρα όλα τα συστημικά κανάλια, αλλά και όσα θέλουν ένα κομμάτι από την πίτα ( ΣΚΑΪ,  STAR, ALPHA, ANT1,  MEGA, kontra, ) δείχνουν ζωντανά το παραμιλητό του.
Δεν με δείχνουν, δεν με παίζουν, δεν έκλεισα την ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ θα αποζημιωθούν, είμαι το φώς της Δημοκρατίας.
Μακριά από την αλήθεια όλο το παραμιλητό του, μακριά από τις ανάγκες της χώρας τα θέλω του, μακριά από τον απλό λαό οι σκέψεις του.
Και όμως βρίσκεται κόσμος να τον ακούει, και δεν αναφέρομαι  στους 100-150 που ήταν στο Μέγαρο Μουσικής, αναφέρομαι σε όλους όσους άνοιξαν την τηλεόραση, τον είδαν και δεν την έκλεισαν.
Αναφέρομαι σε όλους όσους δεν ένοιωσαν την ηχορύπανση μέσα στο σπίτι τους, και σε όλους όσους ο απρόσκλητος επισκέπτης δεν τους έκανε να νοιώσουν έναν κόμπο στο στομάχι.
Και δυστυχώς είναι αρκετοί αυτοί.
Είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν πως είναι αρκετό να γλείφεις την εξουσία και φτάνει αυτό για μια ήρεμη ζωή.
Είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν πως τούτη η χούντα είναι για το καλό τους.
Που πιστεύουν πως η Τρόικα με τους βαστάζους της είναι στην Ελλάδα γιατί πρέπει να γίνουμε κράτος.
Που πιστεύουν πως δίκαια υποφέρουμε!
Η αρρώστια είναι κολλητική, ελπίζω να μην είναι και ανίατη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ