Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ – ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

Τα success stories έχουν κουκουλώματα ποινικών ευθυνών και κάλυψη ενόχων; Έχουν σε χρόνο ενεστώτα διαρκείας αιματηρές θυσίες και εξαθλίωσης και πόνου με ολίγη από εικονικό σενάριο ανέφικτης ανάπτυξης κάπου στο μέλλον; Έχουν πολυκομματικές κυβερνήσεις (άκρο)  δεξιάς και σοσια=ληστών και μαϊμού αριστερών, που παρά τις κόκκινες (γραμμές) κορδέλες, ΠΑΝΤΑ συμφωνούν στους φόρους τα χαράτσια και τις περικοπές και δεν μπορούν να συμφωνήσουν για την διερεύνηση των ποινικών ευθυνών αυτής της γενοκτονίας;
Ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ του Παπακωνσταντίνου και του ΓΑΠ κ καταλληλότερε πρωθυπουργέ, παραμένει στη θέση του παρά τις εις βάρος του κατηγορίες από τους οικονομικούς εισαγγελείς.
Τι κρίμα που πίσω από την χαρακτηριστική καθυστέρηση της δικαιοσύνης και τη δική σου αδιαφορία να τον κρατάς ακόμα στη θέση του, δεν οφείλεται η ανικανότητα αλλά ο εκβιασμός η συνενοχή και η προδοσία! Α Σαμαράς the successful man of calamity.
Υ/Γ ο/η εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση του Γεωργίου να τιμηθεί από τον Κάρολο Παπούλια για την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα του για το κοινό περί δικαίου αίσθημα του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού!
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:olympia.gr
ΤΩΡΑ: ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ – ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Είστε υπόδειγμα συνδικαλιστικού οργάνου. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κινητοποίηση για το καλό της Πατρίδας και όχι της Πορτοφόλας. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους συνδικαλιστές της ΕΛΣΤΑΤ που αντί να το βουλώσουν για να εξασφαλίσουν την θέση τους, τις προαγωγές τους και τον μισθουλάκο τους ως οσφυοκάμπτες, εγείρονται και προσφεύγουν στην δικαιοσύνη για το καλό της Πατρίδας, της προσωπικής τους αξιοπρέπειας, ώστε να μπορούν αύριο να κοιτούν τα παιδιά τους στα μάτια και να λένε “ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ”.

Φράση που δεν θα μπορούν να πουν οι ρεμπεσκέδες εργατοπατέρες που πρόδωσαν υπογράφοντας συμβάσεις ντροπής, που πρόδωσαν εξαπατώντας τον λαό και βουλώνοντας το όταν ο ΟΤΕ (π.χ.) χαριζόταν στους Γερμανούς και τώρα το βουλώνουν μπροστά στο πλιάτσικο της Deutsche Telekom.


O συνδικαλισμός που χρειάζεται η πατρίδα, είναι ακριβώς αυτός της ΕΛΣΤΑΤ. ΕΥΓΕ για πολλοστή φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ