Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!! Η ΑΕΚ ο ΟΠΑΠ ο Μελισσανίδης ο Φαήλος ο Σαμαράς η δικαιοσύνη το ΣΔΟΕ ως συστατικά ενός success story σε δέκα επεισόδια με αμέτρητο παρασκήνιο και μηδενική ακροαματικότητα!

 Από φίλο του blog έλαβα με e-mail την παρακάτω ανάρτηση. Δυστυχώς αν πρόκειται για ανάρτηση  από κάποιο site ή blog δεν αναφέρεται πουθενά η πηγή! Παρόλα αυτά θα το αναρτήσω γιατί είναι πολύ καλό και αν και όταν ανακαλύψω (με τη βοήθειά σας;) την πηγή θα την προσθέσω.
Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση πως αφήνουν τόσα χρήματα, υποτίθεται σε κρίσιμη οικονομική περίοδο για τη χώρα, να περνούν έτσι, αφού για πολλοστή φορά αποδεικνύεται περίτρανα, πως δεν θέλουν λεφτά, αλλά με πρόσχημα την κρίση, θέλουν την γενοκτονία του λαού, την υποδούλωση της χώρας και τον πλήρη έλεγχο του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου και των φυσικών πόρων.
Η ΝΤΠ σε όλο της το μεγαλείο! Επίσης δεν υπάρχει μεγαλύτερη προπαγάνδα περί δήθεν καλών προθέσεων από τους κυβερνώντες αφού είναι όλοι τους ελεγχόμενοι μέσα από τις μασονικές στοές του σιωνισμού και μισούν τον λαό, την δημοκρατία και ειδικά τον Ελληνισμό, και που θεωρούν ιερό καθήκον  (θρησκευτικός χαρακτήρας –σατανισμός) να μας εξαπατούν, να μας ελέγχουν και να μας βασανίζουν αφού μας θεωρούν (γκοιμ), όχι απλά αναλώσιμους αλλά κατώτερους υπηρέτες τους και ζώα!!!
Είναι μισάνθρωποι, σατανικά κτήνη και απίστευτοι υποκριτές.
Μάκης Αρμενιάκος
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΟΙΣΎΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!!!
Κι εγω αναρωτιωμουν,γιατι ολοι θελουν να πανε στην ΑΕΚ,ενω υποβιβαστηκε??
 
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!
Μετά από 9 αναβολές και αφού παρήλθε ο χρόνος παραγραφής έγινε η δίκη Μελισσανίδη
Το ιστορικό της υπόθεσης που δεν θα δείτε σε κανένα κανάλι και δεν θα διαβάσετε σε καμία εφημερίδα γιατί τα εκατομμύρια των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ τα μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης .
Το ΣΔΟΕ διαπιστώνει λαθρεμπορία 6.328.200 λίτρων ναυτιλιακών καυσίμων πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος σε πλοίο της εταιρείας του Μελισσανίδη και καταλογίζει το ποσό των 2.218.721,06 ευρώ από δασμοδιαφυγή
Ο Μελισσανίδης προσλαμβάνει νομικό σύμβουλο τον κολλητό και σύμβουλο του Σαμαρά Φαήλο Κρανιδιώτη

Το δικαστήριο αναβάλλεται γιατί δεν παρίσταται η πολιτική αγωγή δηλαδή ο δικηγόρος του δημοσίου.
 
Το δικαστήριο αναβάλλεται για δεύτερη φορά .
Το δικαστήριο αναβάλλεται για τρίτη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για τέταρτη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για πέμπτη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για έκτη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για έβδομη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για όγδοη φορά
 
Ο Σαμαράς δίνει τον ΟΠΑΠ στο Μελισσανίδη
Το δικαστήριο αναβάλλεται για ένατη φορά
Παραγράφηκε το αδίκημα της λαθρεμπορίας

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!
Παρασκευή 24 - 05 - 2013 γίνεται το δικαστήριο μόνο για το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος ούτε τώρα παρίσταται εκπρόσωπος του δημοσίου ως πολιτική αγωγή.
Το δικαστήριο έχει κατακλυστεί από φουσκωτούς απειλούνται οι μάρτυρες κατηγορίας.
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές είναι απόντα τα κανάλια οι εφημερίδες οι δημοσιογράφοι , γιατί τη μεγάλη πίτα των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ τη μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης.
Ο πρόεδρος δεν πείθεται ούτε από το μάρτυρα κατηγορίας διευθυντή του τελωνείου ούτε από τον εισαγγελέα που ζήτησε τη καταδίκη των κατηγορουμένων ,τους απαλλάσσει και από τη κατηγορία της πλαστογραφίας.
 
Φυσικά τα 2.218.721,06 ευρώ δεν έχουν πληρωθεί ούτε θα τα απαιτήσει το δημόσιο αφού μπορεί να τα πάρει άνετα από τις συντάξεις
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: για όσους και όσες τυχόν δεν γνωρίζουν, να πούμε εδώ ότι δικηγόρος του Μελισσανίδη είναι ο "εκ δεξιών" του Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης.... Τι σύμπτωση ε;
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ