Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο (Βιντεο): ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ !! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Είναι άδικο ή τύχη; Δυόμισι σχεδόν ώρες γράψιμο για μερικές σελίδες ενός άρθρου που δεν τελείωσε ποτέ, αφού το πρωινό πέρασμα στο Internet έβγαλε λαβράκι!
Ποιος θα κάτσει να διαβάσει αυτά που γράφεις όταν μπορεί να τα ακούσει από video να τα λέει πιο σκληρά και εύστοχα ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΙΝΝ;
Σου ξέφυγε Γιώργο μου (Παπαδάκης) ο Βασίλης και το αποτέλεσμα είναι ένα εκπληκτικό video που δεν μπορεί να μην το δει έστω και ένας Έλληνας!
Δεν άφησε τίποτα όρθιο! Κυριολεκτικά μόνο για τους ΑΝΕΛ έκανε ένα θετικό σχόλιο και τους πέρασε όλους (καναλάρχες, δημοσιογράφους, δικαστές, πολιτικούς, γκαλοπ-πατζήδες, για κόμματα και πολιτικούς και παράγοντες ονομαστικά με προσβλητικές εκφράσεις μέχρι προτροπή για να πάρουν τους πολιτικούς με τις πέτρες όπου τους βρουν!!!) από ειδικά δικαστήρια και λιντσαρίσματα!
Κορυφαία στιγμή του video (αν υπάρχει τέτοια) είναι στο 23:00 όπου σε απάντηση στον Παπαδάκη που του λέει ότι είναι πολύ σκληρός, του μιλάει για σκληρότητα δίνοντας παραδείγματα από την κοινωνική εξαθλίωση με απίστευτο και μοναδικό τρόπο.
Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο    VIDEO !!!!

πηγή:attikanea

(Βιντεο): ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ !! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! “Θα έχει ο Κουβέλης δικηγόρο στο ειδικό δικαστήριο;”




Άνοιξε το στόμα του και τους πήρε όλους παραμάζωμα...

Πόπη Σουφλή


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συριζοπληκτε και κουμουνοερχομενε χαρρυ κλοουν η αγαπη τον 1.300.000 ελληνον που προκειτε να ψιφησουν χρυση αυγη απο καθαρη αγανακτηση επι παντοσ κλεφτον και απο αγαπη στην πατριδα να δοσουν και την ιδια τουσ την ζωη απεναντη σε καθε καθικη που καιει και σκιζει την σημαια μασ!ολα ειναι ενα τιποτα!τοτε εσεισ τη ειστε??γιατι δεν γνωρηζο καμια χωρα που ειχε κομουνοαριστερεσ πεπιθισησ να ειδε προκοπη!βασιλεια να τουσ τριζη τα κοκκαλα επρεπε να εχουμε.ενοειτε δημοκτρατια με 180 βουλευτεσ το πολυ!

Ανώνυμος είπε...

και καρποθικε ολα οσα η χρυση αυγη φοναζει αλλα αφου φροντισε να την [ακυροση]με το παρεακι του πανελ!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΥΤΑ![αλλα ειπαμε αυτοσ ειναι ο 666]ελα ελα τα συριζακια σαν [ελενη λουκα] ολεσ μαζι πειτε τα γνωστα ελα ελα!

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ