Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Σας είπε και τον λόγο που θα σας κλείσουν

Λίγο η ζέστη, λίγο ο πανικός που τρέχω και δεν φτάνω για να προλάβω (συγκυριακά) δικές μου εκκρεμότητες, είναι και το γενικότερο κλίμα που έχει εκτοπίσει κάθε σταθερά περί της κοινής λογικής, πάει το έχασα!
Γιατί μπορεί (και το έχετε διαπιστώσει όσοι κρατάτε επαφή με το blog) να έχω αραιώσει τις αναρτήσεις, αλλά η επαφή, έστω επί τροχάδην, με το internet για ενημέρωση, δεν έχει χαθεί!
Ανάμεσα λοιπόν σε πάμπολλες αξιόλογες αναρτήσεις που δυστυχώς ΔΕΝ προλαβαίνω να ανεβάσω, που πήγα και σκάλωσα;
Ο «γελοίος» και «γραφικός» Βασίλης Λεβέντης, αποτέλεσε έναν εύκολο στόχο στο παρελθόν για το mediaκό σύστημα, κυρίως για τις εκρηκτικές εξάρσεις του στις τηλεοπτικές εκπομπές του καναλιού του, (το άλλοτε θρυλικό κανάλι 67) με αποκορύφωμα την συνέντευξη στην εκπομπή ΠΡΟΦΙΛ στον ΑΝΤ1 του «αξιότιμου» υπουργού της σημερινής κυβέρνησης Πάνου Παναγιωτόπουλου, τότε κορυφαίου δημοσιογράφου!, με τις πίτσες!
Υπάρχουν πολλά video στο διαδίκτυο του Βασίλη Λεβέντη, όμως σε αυτό το μικρό video (1:29) καταδεικνύεται, όχι η  ορθότητα της πρόβλεψής του «θα σας κλείσουν στην πρώτη δυσκολία», αλλά για το ουσιώδες!
Αν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είχαν αγωνιστεί και είχαν καταφέρει να παρέχουν αντικειμενική ενημέρωση στην θέση της κυβερνητικής προπαγάνδας, θα είχαμε έναν περισσότερο σκεπτόμενο λαό, με ανεπτυγμένη κριτική σκέψη, που ακόμα και αν δεν είχε αποτρέψει τα μνημόνια, ΣΙΓΟΥΡΑ θα επαναστατούσε με το κλείσιμο της ΕΡΤ και για το αγαθό της ενημέρωσης και όχι μόνον για την συμπαράσταση στους εργαζόμενους ή από συναισθηματικούς λόγους όπως τώρα!
Υ/Γ  Ξέρω πολλούς που θα ήθελαν να βγουν στους δρόμους εναντίον του "μαύρου" της κυβέρνησης αλλά δεν το κάνουν (κακώς κατά την άποψή μου) για να μην φανεί ότι υποστηρίζουν τον κάθε και την κάθε ΣΤΑΗ !
Μάκης Αρμενιάκος  
πηγή:olympia.gr
Σας είπε και τον λόγο που θα σας κλείσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ