Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το ελληνικό portal για το κυνήγι

Παρά το ότι η σχέση μου με το κυνήγι δεν είναι καλή (αν όχι εχθρική!) αναρτώ το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ενός νέου πόρταλ για το κυνήγι!
Μ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ελληνικό portal για το κυνήγι

Οι Έλληνες κυνηγοί αποκτούν το δικό τους portal για όλα όσα αφορούν στο αγαπημένο τους χόμπι, καθώς το www.greekhunter.gr κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο ελληνικό Διαδίκτυο.
Πρόκειται για έναν δικτυακό τόπο στον οποίο ο Έλληνας κυνηγός μπορεί να διαβάσει νέα της κυνηγετικής επικαιρότητας, να μάθει για τα θηράματα, τα σκυλιά, να παρακολουθήσει videos από εντυπωσιακές κυνηγετικές στιγμές, να ενημερωθεί για όλες τις εκδηλώσεις των κατά τόπους κυνηγετικών συλλόγων, καθώς και να διαβάσει όλα όσα είναι απαραίτητο να γνωρίζει για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του.

Και επειδή κυνήγι χωρίς αγάπη για το περιβάλλον δεν γίνεται, στο www.greekhunter.gr θα βρει κανείς στοιχεία για την περιβαλλοντική δράση των συλλόγων και όχι μόνο. Στο www.greekhunter.grμπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη δραστηριότητα των κυνηγών σε όλη την Ελλάδα, ενώ είναι ευνόητο ότι ο κάθε κυνηγός μπορεί να στείλει τις δικές του φωτογραφίες και να τις δει δημοσιευμένες στο portal. Τέλος, μπορεί κανείς να διαβάσει ακόμα και συνταγές για το πώς θα μπορέσει να γευτεί τα θηράματά του.

Στο www.greekhunter.gr οι κυνηγοί μπορούν να δουν παρουσιάσεις επιλεγμένων προϊόντων για να συμπληρώσουν τον εξοπλισμό τους, ενώ στο site θα μπορέσουν να βρουν πολλές ενδιαφέρουσες προσφορές σε κορυφαία κυνηγετικά προϊόντα. Σταδιακά στο ελληνικό portal για το κυνήγι θα προστίθενται ολοένα περισσότερες προσφορές εξοπλισμού για το κυνήγι. Επιπρόσθετα, τοwww.greekhunter.gr κατά καιρούς φιλοξενεί διαγωνισμούς με έπαθλο κυνηγετικό εξοπλισμό και άλλα προϊόντα για τους φίλους του.

Το Greekhunter.gr έχει το δικό του προφίλ στο Facebook στο www.facebook.com/greekhunter.gr, ενώ μπορεί κανείς να το βρει και στο Twitter ως @greekhunter_gr.ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ