Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Οι αμοιβές και οι προσλήψεις στην ΕΡΤ που έγιναν τον τελευταίο χρονο (Λίστα)

Ο Αιμίλιος Λιάτσος δεν είναι αυτός που έκανε το άθλιο δημοσίευμα για τον Πάνο Καμμένο πριν τις εκλογές, και ζήτησε συγνώμη μετά το δικαστήριο που τον καταδίκασε;
Τρείς γραμματείς από 2000 ευρώ = 6000 ευρώ μηνιαίος! Μετά σου λένε ότι είναι υπεράριθμοι στην ΕΡΤ! Εδώ δεν είχε 3 γραμματείς για τον Λιάτσο και αναγκάστηκε μαζί με αυτές να πάρει και άλλους 25 (σύνολο 28) με ΑΣΕΠ βάβαια!! Αχαχαχα!!
Ρε δεν πάτε να πνιγείτε που θα κάνετε ΕΣΕΙΣ εξυγίανση! Να ανοίξει η ΕΡΤ τώρα, να πάνε στον εισαγγελέα οι διοικούντες πρώτα, και μετά για κάθε απόλυση να προηγείται ποινική δίωξη και αγωγή εναντίον του πολιτικού ή του κουμπάρου που διόρισε το κάθε απολυμένο. Λαμόγιαααααα
Μάκης Αρμενιάκος 
πηγή:
Οι αμοιβές και οι προσλήψεις στην ΕΡΤ που έγιναν τον τελευταίο χρονο (Λίστα)
Πιοι θα μα ενημερώνουν:

Τη λίστα με τις 28 προσλήψεις που αντιστοιχούν σε περισσότερα από 82.000 ευρώ αμοιβές μηνιαίως, αποκάλυψε ο Δρόμος της Αριστεράς. 
Οι αμοιβές αυτές, όπως αναγράφει ο πίνακας, δεν περιλαμβάνουν τα δώρα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στις 11.500 ευρώ το μήνα ανέρχεται το ποσό για τις τρεις προσλήψεις. Προσωπικού Ειδικών Θέσεων με διάρκεια ενός έτος (21/8/2012-20/8/2013) για την Οργάνωση, προετοιμασία και παραγωγής τηλεοπτικής κάλυψης σημαντικών γεγονότων πολιτικής αλλά και πολιτιστικής σημασίας. 
Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης Β.Βλ. προσλήφθηκε με αμοιβή τις 4.000 ευρώ μεικτά χωρίς τα δώρα, το ίδιο Γ.Ντ., ενώ στις 3.500 ευρώ η Χ.Αρμ. με αντικείμενο εργασίας Οργάνωση, προετοιμασία και παραγωγή τηλεοπτικής κάλυψης γεγονότων πολιτικής σημασίας, εσωτερικής και διεθνούς επικαιρότητας στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας. 
Ο Αιμίλιος Λιάτσος έχει τρεις γραμματείς με συνολική αμοιβή 6.000 ευρώ, όσες και ο διευθύνων σύμβουλος. Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα όπως δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2012.
Δείτε τη Λίστα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ