Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Πέφτουν από στιγμή σε στιγμή>Τα ραντεβού του σαββατόβραδου, οι σαμαρικοί θεωρούν τον Παπούλια, Αρχιερέα της Εκτροπής!

Η σοβαρή άποψη επιμένει (επιτυχημένο;) sex story! Οι γελοίοι και οι γραφικοί μιλούν για κατάσταση μπορντέλο που γίνεται της π—τ-ν-ς!
Από πίττα που δεν τρως τι σε νοιάζει και αν καεί;
Δεν μιλάω για τους πάνω από 40% άνεργους! Μιλάω για το 80% + του συνόλου του Ελληνικού λαού, αφού και οι εργαζόμενοι πλέον ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να τα βγάλουν πέρα!
Αυτή η Ελλάδα ΔΕΝ μας αφορά και ΔΕΝ μας νοιάζει! Δηλαδή η επιτυχία αυτού του σχεδίου είναι η καταστροφή μας! Γιατί να θέλουμε να πετύχει; Για την αρπαγή της περιουσίας μας, δημόσιας και ιδιωτικής; Για την μόνιμη πείνα και ανέχεια; Για την κατάρρευση του ασφαλιστικού, κοινωνικού συστήματος; Για την διάλυση της υγείας, παιδείας, πολιτισμού ακόμα και της ασφάλειας και της άμυνας της χώρας;
Καταντήσαμε  να βλέπουμε να γίνεται της π@@τ@ν@ς από τους νταβατζήδες, που εναγωνίως δίνουν τη μάχη ενωμένοι να διατηρήσουν το ΣΥΣΤΗΜΑ εν ζωή, και παράλληλα να σφάζονται μεταξύ τους για το μερίδιο της λεηλασίας, και σχεδόν να το διασκεδάζουμε!
Βέβαια αφού το πήραμε απόφαση ότι τα έχουν ξεπουλήσει όλα (και έπεται συνέχεια) η εικόνα να τρώγονται μεταξύ τους οι στυλοβάτες της διαπλοκής, δημιουργεί μια απατηλή ευχαρίστηση!
Όμως ας μην παρασυρόμαστε από τις ενδοοικογενειακές διενέξεις της συμμορίας! Η προάσπιση του συστήματος που τους εκτρέφει, είναι το Α και το Ω της ύπαρξης τους και το γνωρίζουν καλά!
Έτσι τα κτυπήματα και οι διεκδικήσεις τους στον εσωτερικό ανταγωνισμό τους θα σταματήσει ΧΩΡΙΣ να θέσουν σε κίνδυνο το σύστημα.
Ο μόνος κίνδυνος για αυτούς είμαστε εμείς! Ας το καταλάβουμε καλά ότι μόνο αν ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και αγωνιστούμε θα μπορέσουμε να αποτινάξουμε τον ζυγό.
Η μόνη εγγύηση για την σωτηρία της πατρίδας μας και του λαού της είναι οι αγώνες του λαού.
Και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είμαστε άξιοι για τίποτε καλύτερο από ότι μας συμβαίνει τώρα.
Μάκης Αρμενιάκος
πηγη:attikanea

Πέφτουν από στιγμή σε στιγμή>Τα ραντεβού του σαββατόβραδου, οι σαμαρικοί θεωρούν τον Παπούλια, Αρχιερέα της Εκτροπής!
Επιτέλους λασπομαχία. Ενας βρώμικος πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες με επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα να έχουν ξεσαλώσει. Μιλάμε ότι η κολομβιάνικη μαφία ωχριά μπροστά στην ελληνική. 
Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές μια και αφορούν όλο το εγχώριο σύστημα διαπλοκής.Τυχόν ανατροπή του Σαμαρά θα προκαλέσει αναδιάταξη στο εκδοτικό και κυρίως στο τραπεζικό σύμπαν της χώρας.
Ολοι ραδιουργούν με όλους!


Ακόμη και ο ΓΑΠ έχει επιστρέψει δυνατά στο πολιτικό παιγνίδι. Το βράδι του Σαββάτου έτρωγε με τα αδέλφια του στο Yellow της Χαριλάου Τρικούπη ενώ κάποια στιγμή μίλησε στο τηλέφωνο με τον Χρήστο Παπουτσή. 
Το ίδιο βράδι (Σάββατο) όπως αποκαλύπτει ο
Lykavitosο Πάστορας Κουβέλης είχε κατέβει με τρίκυκλο (για ξεκάρφωμα) στη Γλυφάδα για να συναντήσει την Ντόρα.

Στο μεταξύ η απάντηση του Βενιζέλου, στην ομιλία του Σαμαρά στο Ναύπλιο, είναι πιο σκληρή από ποτέ. Τον κατηγορεί για τσαπατσουλιά. (Δημοσιεύουμεστη συνέχεια ολόκληρη την δήλωση του Βενιζέλο για να διαπιστώσετε σε τι σημείο έχουν φθάσει οι σχέσεις των 3 μπαρμπερηδων της συγκυβέρνησης.)

Ο Πάγκαλος μέσα από το ΒΗΜΑ ξεχέζει πατόκορφα τον Βενιζέλο και Κουβέλη και υποστηρίζει πως ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν θα πάρουν ούτε 3% στις εκλογές.
Μεγάλη κινητικότητα σε 4 σπίτια πολιτικών: Στου Καραμανλής στην Ραφήνα και σε εκείνα των Σημίτη, Αλέκου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Ο Κώστας Λαλιώτης τώρα μιλώντας με έτερο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ μπορεί να δώσει αυτοδυναμία στον Σαμαρά!
Στο μεταξύ οι σαμαρικοί ετοιμάζονται να βγάλουν σκάνδαλα του Κάρολου Παπούλια για τον οποίο εκτιμούν ότι είναι έτοιμος να συμμετάσχει στην ανατροπή του Σαμαρά.
Στον ΟΠΑΠ ο Κόκκαλης αρνείται να εγακατελείψει την αγελάδα του Περιστερίου και με συμμάχους τους Εμίρη, Λουρόπουλο, Κολιοπάνο (ΔΗΜΑΡ) και πολλούς άλλους είναι έτοιμος να ανατινάξει την αποκρατικοποίηση μια και πολλοί υποστηρίζουν ότι κρατάει τον Σαμαρά από τον παρελθόν αλλά και από την Siemens-Καράβελα.
ΟΙ παλιόφιλοι Ψυχάρης-Κουρής φλερτάρουν μα την δραχμή, ο Μπόμπολας έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά και τον βολεύει η πολιτική αστάθεια και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ετοιμάζονται να μπουκάρουν με κονσερβοκούτια στις τράπεζες, την ΕΡΤ, τους δημόσιους οργανισμούς, την Κηφισιά, την Πολιτεία, την Εκάλη και να βιάσουν τις αγνές γαλάζιες παρθένες που θα τους αντισταθούν.
Της πουτάνας γίνεται. Η χαρά του παρακράτους. 

Ακολουθεί η δήλωση-απάντηση (του σκληρού που δεν χορεύει) Βενιζέλου στην ομιλία Σαμαρά στο Ναύπλιο.

Μία κομματική εκδήλωση στην οποία δόθηκε πρώιμος προεκλογικός τόνος δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος προκειμένου να απευθυνθεί ο κ. Σαμαράς στους κυβερνητικούς του εταίρους.

Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται μαθήματα και υποδείξεις υπευθυνότητας και μεταρρυθμιστικής αποφασιστικότητας γιατί αυτά τα έχει δείξει κατ’ επανάληψη και με τεράστιο κόστος. Όταν άλλοι ζούσαν την εύκολη αντιμνημονιακή τους περίοδο, πρότειναν ανύπαρκτα «ισοδύναμα μέτρα» και οδηγούσαν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, αμέσως μετά από τη μεγάλη και δύσκολη συμφωνία του Φεβρουαρίου 2012, το κούρεμα του χρέους και τη γιγαντιαία δόση των 75 δις ευρώ.

Ο κ. Σαμαράς στο Ναύπλιο έκανε πώς δεν κατάλαβε ποια είναι τα θέματα. Το πρώτο θέμα είναι η φυσιογνωμία και η λειτουργία της κυβέρνησης που την ήθελε μονοκομματική, αλλά αυτή είναι τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας και εθνικής ανάγκης και μπορεί να λειτουργήσει μόνο στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού, της προγραμματικής συμφωνίας και της θεσμικής ισοτιμίας.

Το δεύτερο ζήτημα είναι η αντίληψη για τις μεταρρυθμίσεις. Οι μεταρρυθμίσεις θέλουν σχέδιο, συστηματικότητα, προετοιμασία, σεβασμό των θεσμών και των διαδικασιών.

Μεταρρύθμιση δεν είναι αποσπασματικές κινήσεις εντυπωσιασμού, κατά παράβαση των βασικών αρχών της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Μεταρρύθμιση δεν είναι οι τσαπατσουλιές, όταν ήδη έχουμε χάσει πολύ χρόνο χωρίς αποτέλεσμα στο μέτωπο των μεταρρυθμίσεων παρά τις επίμονες προτάσεις μας.

Καλούμε τον κ. Σαμαρά να μιλήσει με ειλικρίνεια.

Επί ένα χρόνο δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα στον τομέα της δημόσιας διοίκησης σε σχέση με τη μείωση του αριθμού των εργαζομένων. Κατά 2.000 τώρα, κατά 4.000 στο τέλος του έτους. 


Η σχετική γραπτή συμφωνία των τριών αρχηγών δεν εφαρμόστηκε και ξαφνικά επέπεσαν στη δημόσια τηλεόραση, που χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση, αλλά με βάση ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, γνωστό, συγκεκριμένο, εγκεκριμένο από τη Βουλή. Όχι στα τυφλά κλείνουμε, μετά πρόχειρα ψευτοανοίγουμε και βλέπουμε!

Η πρωταρχική ευθύνη για τη λειτουργία της κυβέρνησης και την κυβερνητική σταθερότητα βαραίνει τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Σαμαρά. Αυτό δεν μπορεί κανείς να το αντιστρέψει θεωρώντας ότι το σημείο εκκίνησης είναι η οπισθοχώρηση που έγινε με τις μονομερείς και αντιθεσμικές ενέργειες όχι μόνο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση αλλά και ως προς τη λειτουργία της Βουλής και της κυβέρνησης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ