Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Τι πληρώνει ο Καραμανλής;

        Το θέμα Κώστας Καραμανλής είναι τεράστιο πολύπλοκο και με πολλές άγνωστες ακόμα παραμέτρους.
        Το από τη πρώτη στιγμή σίγουρο συμπέρασμα είναι ότι η εικόνα που διαμορφώθηκε από τις καταγγελίες του πρωθυπουργού και το τύπο, και την σιγή ιχθύος του ίδιου του Καραμανλή είναι πέρα για πέρα πλασματική και εξυπηρέτησε τη στρατηγική του προσχεδιασμένου σοκ για την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
       Η σύγκρουση του κ Καραμανλή με τις ΗΠΑ είναι γνωστό της πάση, όμως υπάρχουν και άλλες κρυφές πτυχές πέρα από τις γνωστές αποφάσεις που κατέστησαν το Καραμανλή το μαύρο πρόβατο για τις πέρα του ατλαντικού σχεδιασμούς.
       Ας μην ξεχνάμε και κάτι που σκοπίμως πέρασε στα ψιλά, ότι στο σκληρό δίσκο του Χρηστοφοράκου βρέθηκαν σημειώσεις με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και προφητικά σενάρια για μεγάλες φωτιές, εξεγέρσεις και τρομοκρατικά χτυπήματα που επαληθεύτηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό.
       Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Καραμανλής ιστορικά δεν θα καταδικαστεί για αυτά που έκανε ή δεν έκανε αλλά γιατί ενώ ξεκίνησε μια κόντρα που πολύ λίγοι θα είχαν το θάρρος να πράξουν, στο τέλος σιώπησε (κάτω από ποιες  πιέσεις;) και πλήρωσε το τίμημα της ήττας του με τα μεγάλα συμφέροντα, που άλλοι προσκύνησαν και κυβερνούν.
       Κάποτε η Ιστορία θα δείξει.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Τι πληρώνει ο Καραμανλής;

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/karamanlis_1.jpg?w=376&h=282ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη στήριξη που παρείχε στον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο για το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν.

ΠΛΗΡΩΝΕΙ την ξεφτίλα της κυβέρνησης Μπους που εισέπραξε το βέτο της Ελλάδος στην διεύρυνση του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι ως μόχλο πίεσης στα Σκόπια (κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της Συμμαχίας). Απο τότε μας τη φυλάνε. Θυμηθείτε ΠΟΤΕ ξεκίνησαν οι επιθέσεις των ΜΜΕ στον Καραμανλή.

ΠΛΗΡΩΝΕΙ την ανεξάρτητη ΕΘΝΙΚΗ στρατηγική και τη συνεργασία με τη Ρωσία σε θέματα αμυντικών εξοπλισμών αλλά κυρίως Ενέργειας.
ΠΛΗΡΩΝΕΙ το ξήλωμα των υποκλοπών στις τηλεφωνικές συνομιλίες της Κυβέρνησης των αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων, πολιτικών παραγόντων κλπ απο τις αμερικάνικες υπηρεσίες διαμέσου του δικτύου της VODAFONE.
Έχουν βαλθεί να τον ΤΣΑΛΑΚΩΣΟΥΝ με επιθέσεις απο ΜΜΕ, ύποπτους εμπρησμούς σε προεκλογικούς χρόνους (όπως και το 2007), μεγέθυνση σκάνδαλων που πρωταγωνιστεί μια δράκα ΑΠΛΗΣΤΩΝ λειτουργών και που βεβαίως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει να περιλαμβάνουν έστω και έναν ΑΝΑΞΙΟ κληρικό ώστε να αποδομηθεί η εικόνα και η δύναμη της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
Σημερα, μπορεί πλέον να βάλουμε την προσθήκη ότι πλήρωσε και το ΟΧΙ στους οικονομικούς δολοφόνους του ΔΝΤ τον Ιούνιο του 2009.
Από παλαιότερο άρθρο του Ινφογνώμονα με μια μικρή προσθήκη λόγων των ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ