Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΑΝΟΎΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΆ ΤΕΧΝΆΣΜΑΤΑ με φόντο ΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ!

ΑΝΟΎΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΆ ΤΕΧΝΆΣΜΑΤΑ με φόντο ΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ!
        Δεν έχουν τελειωμό τα καμώματα του ΓΑΠ για να περάσει τα μέτρα που του επιβάλουν για το ξεπούλημα και τη διάλυση της χώρας.
       Όχι ότι δεν έβγαλαν πολλά μέχρι τώρα, ούτε ότι δεν θα βγάλουν πολλά περισσότερα μόλις μας πτωχεύσουν (CDS), αλλά η πτώχευση θα γίνει όταν θέλουν αυτοί και μόνο μετά το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Δημόσιας περιουσίας και επικερδών επιχειρήσεων και ΔΕΚΟ, και μετά με ότι ακόμα δεν έχουμε αλλά προβλέπεται ότι θα έχουμε!
       Ναι, αυτό είναι το μεγάλο κόλπο.
       Η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων θα ξεπουληθεί πριν ακόμα εντοπιστούν με την μορφή δικαιωμάτων εκμετάλλευσης.
       Δεν το κάνουν μόνο ή κυρίως για τα λεφτά! το κάνουν για να εξασφαλιστεί  η μόνιμη και ανεπιστρεπτί υποδούλωση σου σαν κράτος, σαν έθνος σαν λαός.
       Ήδη και μετά από όλα αυτά το 50 δις δεν φτάνουν ούτε για ζήτω! κάποια στιγμή μετά την πρώτη ανάσα και ικανοποίηση τω αγορών θα χρειαστούν άλλα 50 και ίσως κάποια νησιά (το έριξαν στο τραπέζι τώρα για να δουλέψει στο μέλλον) όταν θα ωριμάσει, και το σκοτσέζικο ντους θα συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσης!
       ΕΔΩ και ΤΩΡΑ  απαλλαγή.
Μάκης Αρμενιάκος
            

πηγή:fimotro
ΆΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ .....
ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΡΡΟΗ Η ΤΡΟΪΚΑ;
ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΕGA ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον από εδώ και πέρα εάν θα υπάρξει επίσημη διαρροή της Τρόικας, είτε δήλωση με δελτίο Τύπου για την στάση του Α. Σαμαρά

Το σκηνικό που θα διαμορφωθεί έχει να κάνει και με την αλλαγή δεδομένων. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι ο... στριμωγμένος της υπόθεσης ήταν ο Σαμαράς. Από το τέλος της συνεδρίασης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών άλλαξε το πράγμα. Οι αποφάσεις περνάνε στα χέρια του Παπανδρέου και αυτός θα είναι ο στριμωγμένος της υπόθεσης. Θα έχει μεγάλη σημασία να δούμε πως θα πάει τον Σαμαρά το Μεγάλο Κανάλι. Εάν είναι ανεκτικό μαζί του, όπως αναφέrουν οι πηγές μας το παιχνίδι γυρνάει τούμπα για τον Παπανδρέου. Δεν θα έχει κανένα σύμμαχο μαζί του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ