Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο Παναγιώτης Κουμπάρος Αντιδρά για τα σκουπίδια στη Λέρο

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες με αφορμή αυτή την ανάρτηση που μου υπέδειξε μια φίλη στο facebook, και αποφάσισα να αναρτήσω έστω και αν έχουν περάσει 5 μέρες από την ανάρτηση της από το site που αναφέρω ως πηγή, θέλω να σας πληροφορήσω τα εξής.
       Αυτό το blog είναι μια προσωπική ερασιτεχνική προσπάθεια δημόσιας έκφρασης, αλλά όχι πρόχειρη και επιπόλαια.
       Με όσο πιο υπεύθυνο τρόπο και με σεβασμό στις αξίες μου και τις αρχές μου και σε όσους επισκέπτονται και διαβάζουν το blog μου, θέλησα εκτός των άλλων να καλύπτω και τοπικά θέματα για την ενημέρωση  σας.
       Όμως λόγω του ότι, με τις υπάρχουσες συνθήκες και επειδή έχω στήσει αυτό το blog, και ενημερώνω, αναρτώ και σχολιάζω ΜΟΝΟΣ μου, δεν υπάρχει ο χρόνος να γυρνώ στην "πιάτσα" και να μαθαίνω τα τεκταινόμενα,  έχω ανάγκη  πληροφόρησης από φίλους, γνωστούς, και τοπικούς παράγοντες και φορείς, προκειμένου να καλύπτω και να αναρτώ τις δραστηριότητες τους.
       Δυστυχώς όμως για όλους εσάς που παραπονιέστε στα e-mail σας και τα τηλεφωνήματα σας, για περισσότερα τοπικά θέματα, ούτε από πλευράς Δήμου, ούτε από άλλα πρόσωπα και φορείς έχουμε πληροφόρηση για τις δραστηριότητες - εκδηλώσεις τους παρά μόνο για αυτές που έχω αναρτήσει.
       Εξαιρέσεις αποτελούν οι:  κ Χρυσούλα Συφουνιού, ο κ Στέλιος Λουλουδιάς, ο κ Μιχάλης Κοντραφούρης, και ο κ Αντώνης Νταλαρής των οποίων τις πληροφορίες,  δελτία τύπου και ανακοινώσεις όποτε μου παρείχαν τις αξιοποίησα.
       Με την ελπίδα βελτίωσης της κατάστασης και την ανοικτή πρόσκληση που απευθύνω σε κάθε συμπατριώτη, σύλλογο και φορέα για την συνεργασία τους και την γνωστοποίηση κάθε γεγονότος - συμβάντος που πιστεύουν ότι ενδιαφέρει το κοινό και μπορεί να αποτελέσει θέμα ανάρτησης, σας υπόσχομαι την συνέχεια της προσπάθειας για καλύτερα αποτελέσματα για την ενημέρωση σας.
Μάκης Αρμενιάκος 


πηγή:newskosmos.com

Αντιδρά για τα σκουπίδια στη Λέρο


δημοτικός σύμβουλος Λέρου
Παναγιώτης Κουμπάρος
Αντιδρά στην εναπόθεση των σκουπιδιών ο δημοτικός σύμβουλος Λέρου Παναγιώτης Κουμπάρος και καλεί τους δημότες του νησιού να αντιδράσουν στην απόφαση του δημάρχου.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε:

"Η Λέρος πύλη εισόδου και εναπόθεσης όλων των σκουπιδιών του Βορείου Συγκροτήματος.
Με απύθμενα θράσος ο Δήμαρχος Λέρου Μ. Κόλιας κάλεσε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο ημέρα Κυριακή 08/05/2011 για να μας ενημερώσει - ανακοινώσει, ότι πρόκειται όλα τα σκουπίδια των γύρω νησιών (Καλύμνου - Πάτμου) να μεταφέρονται και να εναποτίθενται στη Λέρο.
Παρών και ο εκπρόσωπος της εταιρίας που θα αναλάμβανε τη δουλειά.


Παρόντες και σι Δήμαρχοι Καλύμνου και Πάτμου που θα ξεμπέρδευαν με ένα φλέγον θέμα, στην πλάτη και ερήμην της Λεριακής κοινωνίας.
Λεριά και Λεριέ, αυτά είναι τω χάλια της νέας δημοτικής αρχής.
Σαν Δημοτικός Σύμβουλός της μειοψηφίας καλώ όλους τους Λεριούς και τις Λεριές να αντιδράσουν με κάθε νόμιμο τρόπο στην συμφωνία Δημάρχου και εταιρείας, για να μην γίνει η Λέρος ένας απέραντος σκουπιδότοπος.
Μετά τιμής
Κουμπάρος Παναγιώτης
Δημοτικός Σύμβουλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ