Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Συγκλονίζει η αποκάλυψη των FT ότι όλες μαζί οι αποκρατικοποιήσεις θα πιάσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων 15 Δις Ευρώ.

       Πιέζουν οι σωτήρες μας Ευρωπαίοι, πιέζουν. Και ο giorgos πιέζει και αυτός.
       Το παιχνίδι ήταν στημένο από αρχής. Οι μηχανισμοί που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες τον Καραμανλή και έφεραν τον κύριο τίποτα. Διότι τίποτε δεν κάνει ένας στοχαστής! διαλογίζεται και ταξιδεύει, εκφωνεί τους λόγους που του γράφουν, και περιφέρεται γενικώς.
       Με το μηχανισμό υπονόμευσης και την μετατροπή του χρέους από ακίνδυνο προς κερδοσκόπους σε ενυπόθηκο προς κράτη και ΔΝΤ το μεγάλο φαγοπότι της Δημόσιας περιουσίας βρίσκετε προ των πυλών. 
       Διαρθρωτικές αλλαγές και μείωση του Δημόσιου τομέα ονόμασαν το ξεπούλημα, με στόχο ένα μικρό και αποτελεσματικό κράτος με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στον πολίτη! πς Ανατρίχιασα μεγάλε σοσιαλιστή. Δηλαδή ξεπουλάς τη ΔΕΗ και καταργούνται αυτομάτως τα φακελάκια, τα ράντσα, και οι προμήθειες στο ΕΣΥ! ξεπουλάς την ΕΥΔΑΠ και αυτομάτως αποκαθίστανται οι σχέσεις του πολίτη με την εφορία τα υπουργεία και την Δημόσια Διοίκηση! κ.τ.λ. Μεγαλοφυές! Στοχαστικό! Ρε δεν πάτε στο Διάολο, άχρηστοι που μιλάτε στους δημοσιογράφους και εκ τους ασφαλούς, προστατευμένοι και χωρίς διάλογο τσαμπουνάτε τις λαλακίες σας γαρνιρισμένες με ωραία λόγια που δεν λένε τίποτα.
       Άντε γιατί και υπομονή έχει τα όρια της.   
πηγή:olympia.gr
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! 50,000 ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/321_soma_first_page640.jpg?w=320&h=191Συγκλονίζει η αποκάλυψη των FT ότι όλες μαζί οι αποκρατικοποιήσεις θα πιάσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων 15 Δις Ευρώ. Δηλαδή ούτε το 4% του συνολικού χρέους της χώρας! Αυτό δίνει την ηχηρότερη απάντηση για την σκοπιμότητα των αποκρατικοποιήσεων που δεν είναι άλλη από το να γεμίσουν τις τσέπες τους κάποιοι με πολύ καλή πληροφόρηση μέσα από το κυβερνητικό σχήμα. Όπως αποκαλύψαμε εδώ: Ντοκουμέντο: Η Goldman Sachs αναβάθμισε την τιμή στόχο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, 3 ημέρες πριν την ανακοίνωση πώλησης κατά προτεραιότητα!



Το θράσος αυτών των απαίσιων ανθρώπων όμως είναι απίστευτο αφού την ίδια στιγμή φορολογούν το γάλα των παιδιών μας, την οικογένεια, τα βασικά της διαβίωσης την ίδια στιγμή που ξοδεύουν εκατομύρια για την καλοπέραση τους.
Ναι, είναι αυτοί που αποκαλούσαν τους Έλληνες “απατεώνες, τεμπέληδες και λαμόγια”, έχοντας προφανώς ως πρότυπο τους συντρόφους τους.
Ναι, είναι αυτοί που δεν αγάπησαν οτιδήποτε Ελληνικό. Απλούστατα έχουν απύθμενο μίσος για την Πατρίδα, δικαιολογημένο όπως το έχουμε αναλύσει στο παρελθόν: Αγαπητέ Γιώργο Παπανδρέου. Πριν ξεπουλήσεις την χώρα και υποδουλώσεις τους κατοίκους διάβασε για δύο λεπτά
Όταν κανείς δεν είχε αντιληφθεί τις προθέσεις τους. Όταν κανείς δεν γνώριζε για το ΔΝΤ, για τα CDS, για την επερχόμενη εκποίηση.

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή από ανθρώπους που την μισούν γι’ αυτό και την εκποιούν υποδουλώνοντας τους Έλληνες. Σε αυτή την κυβέρνηση και την κουστωδία της, πρέπει μόνο μία απάντηση. Την απάντηση που έδινε πάντα το Έθνος (=Γέννα, γένος) σε όσους προσπάθησαν μεσω των αιώνων να το εξαφανίσουν. Χρεός μας, να ξεριζώσουμε αυτούς που μας μισούν. Που μισούν την ανθρωπιά, το φως, ότι εκπροσωπεί η Ελλάδα μέσα στους αιώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ