Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Έγινε η Συγκέντρωση των Αγανακτισμένων της Λέρου.

Έγινε η Συγκέντρωση των Αγανακτισμένων της Λέρου. 
       Σε ωραία ατμόσφαιρα έγινε η συγκέντρωση των Αγανακτισμένων Πολιτών της Λέρου, που παρά της πολλές εκδηλώσεις που έγιναν και το σχετικά μικρό χρόνο (παρασκευή βράδυ) για την οργάνωση και κυρίως την ενημέρωση για την εκδήλωση, αρκετοί συμπατριώτες μας έδωσα το παρόν ενώ πολύ περισσότεροι έκαναν το γύρο της πλατείας για να δουν και έφυγαν.
       Χωρίς τίποτε το απρόοπτο και μόνο με τη παρουσία μας να δηλώνουμε την αγανάκτηση μας για την επικρατούσα κατάσταση, βρεθήκαμε, κουβεντιάσαμε, περάσαμε καλά και είπαμε να το ξανακάνουμε!



       Την άλλη εβδομάδα την Κυριακή στις 7:00 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο, θα συγκεντρωθούμε, μετά από πρόταση, που έγινε από όλους αποδεχτή, φέρνοντας και τους φίλους μας. 
       Πιστεύουμε ότι με πιο καλή οργάνωση και πολλή όρεξη θα στείλουμε το μήνυμα προς όλους που δεν είναι άλλο από το ότι, είμαστε ζωντανοί, (ακόμα) είμαστε δυσαρεστημένοι και το δείχνουμε! Έτσι απλά.
       Δυστυχώς για όλους μας αυτό το πολιτικό σύστημα συναινεί, διαφωνεί, εκβιάζει και εκβιάζεται, αποφασίζουν και κανείς δεν νοιάζεται για το τι λέμε εμείς.
       Σε εμάς έρχεται μόνο ο λογαριασμός για να πληρώσουμε τις αποφάσεις τους. 
       Η σιωπή είναι αυτοκατάργηση, παραδοχή και έλλειψη ευθύνης.
       Ραντεβού στην πλατεία τη κυριακή.
Μάκης Αρμενιάκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ