Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Εφεδρικές κοτσάνες!

πηγή:olympia.gr
Εφεδρικές κοτσάνες!

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Αν δεν έχετε καταλάβει μπήκαμε στην τελική ευθεία του ξεπουλήματος της χώρας. Με αφορμή την 5η δόση του δανείου, επιχειρείτε ωμός εκβιασμός, αν δεν προχωρήσετε σε διαρθρωτικές αλλαγές , τι σικ έκφραση, δεν θα την πάρετε. Την συνέχεια έχουν αναλάβει, τα εγχώρια παπαγαλάκια,  με σκοπό για άλλη μια φορά να  φοβίσουν τον εργαζόμενο, συνταξιούχο. Ότι δεν πληρωθεί μισθούς και συντάξεις αν δεν πάρουμε την δόση! Ποία δόση άραγε; Αυτή θα την πάρουμε οπωσδήποτε. Διότι δεν μπορούν να κάνουν  αλλιώς. Γιατί τα αυτά τα χρήματα θα πάνε προς εξοφλήση του παράνομου χρέους και δεν θα μπουν ποτέ στην χώρα! Έτσι οι εκβιασμοί προς τον κοιμούμενο  λαό πέφτουν κατάριπάς.


Επίσης έχουν θέσει θέμα συναίνεσης. Εδώ γίνεται άλλη κοροϊδία. Υπάρχουν έτοιμοι,  για την συναίνεση , την εξαθλίωση,  αλλά υπάρχουν  άλλοι που είναι σταθερά κατά, παράλληλα υπάρχουν  άλλοι που την αρνούνται διότι έχουν δικιά τους πολιτική για την έξοδο! Αλήθεια όμως έχουν; Και μιλάω για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η οποία έδωσε ελπίδες με το ΖΑΠΠΕΙΟ 2, αλλά πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις το γκρέμισε με εφεδρικές κοτσάνες!
Το ΠΑΣΟΚ λέει στην ψύχρα,  θα τα διαλύσω όλα  και παράλληλα θα απολύσω  150000 εργαζόμενους, λες και είναι πασατέμπος! Οι άνθρωποι εφαρμόζουν το δόγμα σχολής ΣΙΚΑΓΟΥ,  διότι γι αυτό ήλθαν! Οι άλλοι όμως; Η  λαϊκή δεξιά  τι πρεσβεύει; Τι; Διότι λέει μεν είμαι κατά του μνημονίου, θα διαπραγματευθώ, είμαι κατά των απολύσεων αλλά υπέρ των αποκρατικοποιήσεων! Και εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης!   Τι θα κάνουν με τους εργαζόμενους που κλείνουν οι επιχειρήσεις η συγχωνεύονται; Θα τους βάλουν σε αποθήκες μέχρι να πάνε για ανακύκλωση;  Όχι τίποτα από αυτά. Θα τον κάνουν τον έφεδρο  εργαζόμενο!  Όπως στις ομάδες, που έχουμε βασικούς και τους αναπληρωματικούς!  Ναιεφέδρους εργαζόμενους. Θα είσαι σπίτι με ένα επίδομα και όταν θα έχουν μετακόμιση θα σε φωνάζουν να βάλεις ένα χεράκι. Ναι έτσι ακριβώς. Δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε εκεί στην ΣΥΓΓΡΟΥ; Αλλά μεγαλύτερη μαλάκια δεν έχω ξανακούσει Εσείς έχεις; Νέα πατέντα εργαζόμενου αλλά ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Έφεδρος εργαζόμενος, έφεδρος εργαζόμενος!
Δυστυχώς φίλοι μου είμαστε περικυκλωμένοι από γιουσουφάκια των αγορών! Τα παρόντα πολιτικά κόμματα είναι ανίκανα,  μάλλον θα έλεγα υποταγμένα , και οδηγούν την χώρα στην εξαθλίωση με εντολές από το εξωτερικό, όπως πάντα. Το επερχόμενο καλοκαίρι  θα χαρακτηρισθεί σαν καλοκαίρι του ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΑΛΟΜΕΟΥ!
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έσπειρε ελπίδες, αλλά ήλθαν οι εφεδρικές τοποθετήσεις της   και πάει και αυτή. Μας αφήσουμε χρόνους! Οι εφεδρικές μαλακίες πληρώνονται!
Και εμείς; Παραμένουμε αδιάφοροι, ανίκανοι, πλαδαροί στην επερχόμενη καταστροφή. Αν δεν αντιδράσουμε μονοί μας όπως στην ΙΣΠΑΝΙΑ μην περιμένεις από τα παρόντα κόμματα! Είναι ανίκανα, επικίνδυνα και πρέπει να φύγουν!
Υ.Γ. ΟΙ εφεδρικές κοτσάνες δεν οδηγούν σε κυβέρνηση αλλά σε εφεδρική αποστρατεία! Ας το καταλάβουν εκεί στην ΣΥΓΓΡΟΥ διότι η περίοδος χάριτος έληξε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ