Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Για όσους τρέφουν κυβερνητικές αυταπάτες

Το σοκαριστηκό video από την εισβολή συνδικαλιστών της ΔΕΗ στο γραφείο του διευθυντή της ΔΕΗ παρουσία κάμερας, επί διακυβέρνησης ΝΔ, χρησιμοποιείτε  ως αφορμή για την παρακάτω ανάρτηση.
Αν και δεν συμμερίζομαι την άποψη του αρθρογράφου, είναι αφορμή για εμένα να επαναλάβω ξανά την άποψη μου για το ξεπούλημα του δημοσίου, μεγάλο κομμάτι του οποίου αποτελεί η ΔΕΗ.
Είμαι της άποψης λοιπόν, ότι ΤΩΡΑ είμαστε στο πλευρό των συνδικαλιστών για τη διατήρηση της ΔΕΗ και κάθε άλλης δημόσιας επιχείρησης (φιλέτα) στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και μετά αν χρειαστεί (ίσως και οι συνδικαλιστές καταλάβουν μετά την στήριξη της κοινωνίας) να πλακωθούμε για τον εξορθολογισμό της Λειτουργίας τους, ώστε να προσφέρουν πολλά περισσότερα στο κράτος και σε όλους εμάς.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:antinews.gr
Για όσους τρέφουν κυβερνητικές αυταπάτεςΓια όσους τρέφουν κυβερνητικές αυταπάτες
Το βίντεο που βλέπετε προβάλλεται στο διαδίκτυο  - από τον πρωταγωνιστή προφανώς – ως “δυναμική παρέμβαση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ  στις 28-7-2009 αμέσως μετά την παρεμπόδιση της συνεδρίασης του Δ.Σ. όταν το προεδρείο πληροφορήθηκε από ανακοίνωση της Διοίκησης ότι αμέσως μετά ή και κατά τη διάρκεια της παρουσίας των εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία, το Δ.Σ. συνεδρίασε!!Αυτό βεβαίως συνέβη χωρίς την παρουσία των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του κ. Αθανασόπουλου



Μπορεί ο κ. Φωτόπουλος να είχε όλα τα δίκαια του κόσμου, στο συγκεκριμένο θέμα. Τα χάνει όμως από το γεγονός και μόνο ότι αισθάνεται την ανάγκη να βιντεοσκοπήσει εαυτόν την στιγμή που δίνει μια ακόμα σκληρή μάχη εναντίον της επαράτου δεξιάς
Το ύφος και το εργατοπατερικό αγωνιστικό στυλάκι αφήνουμε να το κρίνετε εσείς.
Εμείς θα πούμε μόνο ότι η εικόνα είναι ενδεικτική και χαρακτηριστική της πολιτικής ασυδοσίας και αυθαιρεσίας που επέβαλε η λογική του “πρασινοφρουρού” και ο κρατικός εργατοπατερισμός στα συνδικάτα του δημόσιου τομέα.
Ποιος είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι μόλις ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ πέσουν από την εξουσία και αναλάβει ο Σαμαράς με αυτόν τον κομματικό και συνδικαλιστικό μηχανισμό στην διάθεσή του δεν θα βλέπουμε καθημερινά τέτοια και πολύ χειρότερα;
Ποιος είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι αν έλθει στην εξουσία μια άλλη κυβέρνηση οι πράσινοι συνδικαλιστές δεν θα τα διαλύσουν όλα καλυμμένοι πίσω από τον “αντιμνημονιακό αγώνα” αλλά στην πραγματικότητα υπερασπιζόμενοι τα συντεχνιακά “δικαιώματα” που το δικό τους σύστημα ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσε διαχρονικά για να ελέγχει και ποδηγετεί τον κρατικό μηχανισμό;
Μόνο ένα πλατύ και ισχυρό λαϊκό αντιμνημονιακό μέτωπο μπορεί να αντιπαρατεθεί σε αυτά και να στηρίξει μια κυβέρνηση που θα αναλάβει να απαλλάξει τον τόπο από το προδοτικό μνημόνιο και την Τρόϊκα.
Μόνο με μια κυβέρνησης ισχυρής πλειοψηφίας θα μπορέσει ο Αντώνης Σαμαράς να υλοποιήσει το πρόγραμμα που θα εξαγγείλει στο Ζάππειο 2.
Και όπως έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές, με αυτή τη  ΝΔ ο Σαμαράς δεν μπορεί να γίνει ο πρωθυπουργός που υπόσχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ