Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Δήλωση της Βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών


Δήλωση της Βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών
pressoffice@iatridi.gr

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απάντηση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου απέναντι στη συστηματική απαξίωση που επιφυλάσσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στις δημόσιες δομές στη νησιωτική Ελλάδα ήταν εκκωφαντική.
Με ποσοστό 56,6% και την κατάκτηση της αυτοδυναμίας από τη ΔΑΠ - ΝΔΦΚ και στα τρία τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου που λειτουργούν στη Ρόδο, αλλά και

με την αδιαμφισβήτητη νίκη της παράταξης μας σε όλη την χώρα, οι φοιτητές γιορτάζουν την επικράτηση μιας σύγχρονης πολιτικής αντίληψης, που θέλει μια Ελλάδα να διεκδικεί το δικαίωμα της για μια πανεπιστημιακή μόρφωση που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες.

Οι φοιτητές της παράταξής μας, καταγράφουν μια ακόμα ελπιδοφόρο πορεία. Για άλλη μια φορά, η νεολαία της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ αποδεικνύει ότι οι αγώνες της επιβεβαιώνονται. Είναι η μεγάλη δύναμη που πρωτοστατεί σε όλα τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα και μάχεται, με πρόγραμμα και σχέδιο για την αναβάθμιση των σπουδών και την ουσιαστική εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.
Προσωπικά, συγχαίρω θερμά, τη ΔΑΠ - ΝΦΚ του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, που με υπευθυνότητα και μαχητικότητα κέρδισε στον απόλυτο βαθμό την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των φοιτητών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ