Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η Συνθήκη από την Κόλαση

       Το παρακάτω κείμενο είναι από το βιβλίο του Texe Marrs Η παγκόσμια Τεχνητή Οικονομική Κρίση και το αναρτώ για να πάρετε μια μικρή ιδέα, για αυτά που κατά καιρούς γράφω για την οικολογία, όπως και στην ακριβώς προηγούμενη ανάρτηση.
       Φανταστείτε την έκπληξή μου και όσων με είχαν ακούσει πριν από 2,5 περίπου χρόνια που διάβασα το βιβλίο, όταν άκουγα στην τηλεόραση το μέτρο για την επιδότηση των κουφωμάτων για την ενεργειακή βελτίωση των σπιτιών!, και αργότερα την υιοθέτηση του πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης κτιρίων, βήματα που είχα διαβάσει ότι θα γίνουν μέσα από αυτό το βιβλίο, που έχει γραφτεί στις ΗΠΑ πριν από περίπου δέκα χρόνια.
       Με ημερομηνίες και ονόματα περιγράφει ποιοι και γιατί σχεδίασαν την οικολογική επίθεση και που αποσκοπούν. Ακόμα περιγράφει λεπτομερώς τα βήματα εφαρμογής σε κάθε τομέα! που για τα σπίτια σε έσχατο στάδιο φθάνει στο χαρακτηρισμό τους ως ακατάλληλα (ενεργειακά) για χρήση, και θα επιβαρύνονται με τεράστιους φόρους στους ιδιοκτήτες τους που δεν θα μπορούν ούτε να τα πουλήσουν για να τα ξεφορτωθούν!
Μάκης Αρμενιάκος

Η Συνθήκη από την Κόλαση
Η κυβέρνηση έχει πείρα στη σκηνοθεσία κρίσεων και πρόκλησης χάους ως μέσο για την επιβολή της απόλυτης εξουσίας της και των ελεγκτικών της μηχανισμών.
Εύφορο έδαφος για την εφαρμογή της περιμένει η Συνθήκη των Ηνωμένων Εθνών που αφορά στη Βιοποικιλότητα, μία συνθήκη που εγώ ονομάζω "Συνθήκη από την Κόλαση".
Ο Πρόεδρος Μπιλ Κλίνοτν την υπέγραψε, έχει καθυστερήσει στο Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών, αλλά ο Λευκός Οίκος ήδη εκτελεί τις αυστηρές της ρυθμίσεις.
Με την συνολική της εκτέλεση, η συνθήκη αυτή θα εξαναγκάσει τους αγρότες και τους μικροκτηματίες κυριολεκτικά να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους και να ε παν εγκατασταθούν σε κυβερνητικός εγκεκριμένες κοινοτικές κατασκηνώσεις παρακείμενες σε μητροπολιτικές περιοχές.

Ένα βασικό και σημαντικό σημείο της Συνθήκης για την Βιοποικιλότητα είναι η εγκατάσταση διεθνών βιοσφαιρών. Αυτές θα είναι συγκεκριμένες περιοχές, εδαφικές εκτάσεις ή γεωγραφικές περιοχές .της χώρας, οι οποίες θα πρέπει να αφεθούν ανεκμετάλλευτες και άγγιχτες από τους ανθρώπους και την τεχνολογία. Ακόμα, η αμερικανική κυβέρνηση εκτελεί και το Σχέδιο Άγριες Περιοχές - δηλαδή την επαναφορά της άγριας ζωής στην Αμερική. Όπως έχουν σπεύσει να μας πληροφορήσουν καινά μας πείσουν, το παραπάνω σχέδιο θα εξασφαλίσει την προστασία της Μητέρας Γης και την διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος των απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών. Οι άνθρωποι θα επιτρέπεται να ζουν μόνο σε κάποιες περίκλειστες περιοχές. Τελικώς, περίπου το 90 τοις εκατό όλης της έκτασης των Η.Π.Α. θα μετατραπεί σε μια ζώνη άγριας ζωής. Δεκάδες χιλιάδες αγρότες θα μετακινηθούν βιαίως και θα εκδιωχτούν από τις αγροτικές τους κατοικίες ως αποτέλεσμα της εφαρμογής της Συνθήκης για την Βιοποικιλότητα και της εκτέλεσης του Σχεδίου Αγριες Περιοχές.
Δυο από τους εκφρασμένους σκοπούς της Συνθήκης για την Βιοποικιλότητα είναι:
1. Να καταστεί ο άνθρωπος ίσος με τα άλλα είδη και

2. Να δημιουργηθούν μεγάλες γεωγραφικές εκτάσεις προστατευμένες από την ανθρώπινη παρουσία και επέμβαση.

Οι άνθρωποι θα θεωρούνται απλώς ένας "βιολογικός πόρος", όχι περισσότερο σημαντικοί για το οικοσύστημα από μια κατσαρίδα, ένα φίδι ή ένα μυρμήγκι. Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι υπάρχουν σε αφθονία. Με την έξωση των ανθρώπων από τις περισσότερες περιοχές της Αμερικής και με την παράδοση των περιοχών αυτών, αχ; ζώνες άγριας ζωής πλέον, στην Παγκόσμια Αρχή Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών, θα επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος της δημιουργίας τεράστιων, συνδεδεμένων μεταξύ τους άγριων περιοχών απογυμνωμένων από ανθρώπινη παρουσία.
Κάποιες πόλεις και αστικές περιοχές που θεωρούνται πολύτιμοι βιολογικοί πόροι μπορεί να απογυμνωθούν κι αυτές από τους πολίτες. 
Για μια πόλη όπως το Μέμφις, στο Τενεσί, μπορεί να πουν ότι έχει ένα είδος απειλούμενης σαύρας και γι' αυτό όλοι οι κάτοικοι του Μέμφις θα πρέπει να μετακομίσουν, να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους καινά επανεγκατασταθούν σε μια εγκεκριμένη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ