Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Γιορταστικό Bazaar από τις Γυναίκες Δίχως Σύνορα της Λέρου. (video)

Χριστουγεννιάτικο Γιορταστικό Bazaar από τις Γυναίκες Δίχως Σύνορα της Λέρου.

       Με πολύ μεγάλη επιτυχία προσέλευσης κόσμου έγινε την περασμένη Κυριακή 11/12/2011 στην πλατεία του μνημείου Βασίλισσας Όλγας, η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργάνωσαν οι Γυναίκες Δίχως Σύνορα με τη βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέρου, και τη συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar και των προσκόπων.






      Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η φιλαρμονική του Δήμου και  ο Άγιος Βασίλης πάνω σε κάρο, ενώ μετά το χορευτικό που έγινε από πέντε παιδιά, ο Δήμαρχος χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχήθηκε στον κόσμο για τις γιορτές.


       Στην συνέχεια το λόγο πήρε για λογαριασμό των Γυναικών Χωρίς Σύνορα η πρόεδρος τους κ Καρπαθάκη Άννα για να ευχηθεί και να ευχαριστήσει τους χορηγούς και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.


       Ο Δήμαρχος έδωσε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για να φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που έδωσε το σύνθημα για τη ρίψει βεγγαλικών από το λιμάνι και ταυτόχρονα τη λήξη της όμορφης γιορτής.


     Δυστυχώς λόγω ελλιπούς εξοπλισμού και δύσκολων συνθηκών φωτισμού το αποτέλεσμα του video που ακολουθεί, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες είναι χαμηλής ευκρίνειας, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να δώσει μαι εικόνα για την εκδήλωση.   


Μάκης Αρμενιάκος  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ