Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΠ-Στρατός γνώριζαν για τους Τούρκους εμπρηστές

       Στη χώρα των γελοίων συνωμοσιλόγων και των σοβαρών προοδευτικών πολιτών του κόσμου η φωτιά έχει αποκτήσει οντότητα! Έχει αυτεξούσια ενέργεια και αυτοσυνείδηση που επιτρέπει την αυτενέργεια μέσω της αυτανάφλεξης!
       1,452 φωτιές σε 17 ημέρες (στοιχεία σοβαρού προοδευτικού εντύπου) είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό! και όσοι τόλμησαν να μιλήσουν για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών, έργο πρακτόρων, ασύμμετρων απειλών και άλλα τέτοια χαζά τη γλύτωσαν με τη ρετσινιά του ηλίθιου ευτυχώς, λόγω δημοκρατίας και όχι δια ανασκολόπιση (πρακτική οθωμανικού πολιτισμού, που τελευταία έχει μονοπωλήσει το τηλεοπτικό μας τοπίο, αντικαθιστώντας την ελληνική υποκουλτούρα).
       180 νέες φωτιές από τις 10:30 ως 00:30 στην ήδη φλεγόμενη Ηλεία είναι κάτι επίσης απολύτως φυσιολογικό! και κάθε σκέψη για σαμποτάζ, είναι επίσης ιστορία για ηλίθιους, αφού οι ειδικοί σχολιαστές των ΜΜΕ αποφάνθηκαν ότι φταίει η ανικανότητα του Καραμανλή, ο κακός κρατικός μηχανισμός, ο μεγάλος δημόσιος τομέας, η χαμηλή ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, και δυο γριές που έβαλαν φωτιά για να κάψουν κλαδιά από κλάδεμα!
       Ζαλισμένοι με τον καπνό από τις φωτιές, και με τις δηλώσεις Γιλμάζ μπερδέψαμε ποιοι είναι σοβαροί και ποιοι ηλίθιοι! και την λύση καλείτε να δώσει η έρευνα που διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.
       Ένα πουλάκι που ήρθε στην αυλή μου είπε ότι, το πόρισμα θα λέει ότι δεν θα αλλάζει τίποτε και οι ηλίθιοι θα παραμείνουν ηλίθιοι, γιατί οι σοβαροί ξέρουν να προσαρμόζονται στις εκάστοτε νέες συνθήκες ώστε να δικαιολογούνται οι (κωλοτούμπες) απαραίτητες αλλαγές. 
πηγή:antinews.gr
ΕΥΠ-Στρατός γνώριζαν για τους Τούρκους εμπρηστές
19-7-2007: Ακόμη και ΤΟ ΒΗΜΑ αναρωτιέται γιατί μπήκαν τόσες πολλές πυρκαγιές σε 17 ημέρες. H ερώτηση είναι ποιοι τις ΕΒΑΖΑΝ και για ποιο λόγο.
«Τρέχαμε και δεν φτάναμε στην Ικαρία και στα Δωδεκάνησα να σβήσουμε τις φωτιές, πουέβαζαν οι Τούρκοι πράκτορες-εμπρηστές», δηλώνει στο ΕΘΝΟΣ ο Κρητικός ταξίαρχος τεθωρακισμένων Μηνάς Ρασούλης, που την κρίσιμη περίοδο 1994-1997 και για 2,5 χρόνια ήταν μάχιμος σε μονάδες του Νοτιοανατολικού Αιγαίου.
Ο ίδιος, απόστρατος σήμερα, αποκαλύπτει ότι τότε «ο Στρατός και η ΕΥΠ γνώριζαν τη δράσητων Τούρκων

 πρακτόρων-εμπρηστώναλλά η πολιτική ηγεσία δεν ήθελε να αποκαλυφθεί τοόλο ζήτημα».
«Ήταν απανωτοί οι εμπρησμοί και χωρίς έλεοςΠυροσβεστική και στρατός τρέχαμε μεαυτοθυσίαμε επίγεια και εναέρια μέσανα σβήσουμε φωτιέςΟι εμπρηστές δρούσαν λες καιήταν ξέφραγο αμπέλι τα νησιά μαςη χώρα μας», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος.
Στις αρχές ασφαλείας υπάρχουν βάσιμα στοιχεία ότι οι Τούρκοι πράκτορες-εμπρηστές δρούσαν και στην Κρήτη, από τους οποίους κάποιοι συνελήφθησαν. Συγκεκριμένα, την κρίσιμη περίοδο 1995-1997 συνελήφθη στη Χερσόνησο Ηρακλείου ένας Τούρκος ύποπτος για την πρόκληση εμπρησμών κοντά στην τουριστική ζώνη Χερσονήσου-Μαλίων. Στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες, που απεικόνιζαν την έναρξη πυρκαγιών, αλλά και φωτογραφικό υλικό με φόντο το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων. Ο ίδιος αρνήθηκε τότε να πει οτιδήποτε σε αστυνομία και ΕΥΠ.
Bγάζουν δικογραφίες από το αρχείο
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιω. Τέντες παρήγγειλε χθες προς τους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Εφετών της χώρας να ανασύρουν από το αρχείο αγνώστων δραστών κάθε δικογραφία που αφορούσε εμπρησμό δασών και αρχειοθετήθηκε, γιατί δεν βρέθηκαν οι ένοχοι. Με την ανάσυρση οι δικογραφίες θα επαναξιολογηθούν σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Μ. Γιλμάζ, που μπορεί πλέον να οδηγήσουν στους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των κακουργηματικών πράξεων των εμπρησμών.
Κάθε Εισαγγελία θα επανεξετάσει υποθέσεις εμπρησμών δασών το 1997 (που δεν έχουν ακόμα παραγραφεί με τη συμπλήρωση 15ετίας από την εγκληματική ενέργεια) ή και προγενέστερες, εφόσον υπάρχουν και νεκροί, γιατί τότε η παραγραφή των αδικημάτων είναι 20ετής.
Παράλληλα οι Εισαγγελείες θα επανεξετάσουν και μεταγενέστερες υποθέσεις αρχειοθετημένες ή και υποθέσεις όπου υπήρξαν καταδίκες διαφόρων προσώπων, προκειμένου να επαναξιολογηθούν υπό το βάρος των νέων αποκαλύψεων για το αν υπήρξε μεσολάβηση «ξένου δακτύλου» και συνεπώς ποινική ευθύνη ηθικών αυτουργών.
Κάθε Εισαγγελία μπορεί να επεκτείνει τις υπάρχουσες διώξεις και για ηθική αυτουργία εφόσον διαπιστώσει τη δυνατότητα τέτοιου συσχετισμού. Είναι επίσης ανοικτό το ενδεχόμενο να σταλούν στις τουρκικές αρχές αιτήματα δικαστικής συνδρομής, προκειμένου να εξεταστεί ο Τούρκος τ. πρωθυπουργός για τις δηλώσεις, που έσπευσε να ανασκευάσει.
Οι εισαγγελικές αρχές θα επανεξετάσουν και δημοσιεύματα αποκαλυπτικά εκείνης της περιόδου, που μέσω των αρμόδιων ελληνικών υπηρεσιών, η ευθύνη των εμπρησμών καταλογιζόταν σε Τούρκους πράκτορες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ