Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Λειτουργεί Τράπεζα Τροφίμων για τους πεινασμένους Έλληνες

      Θα τα αλλάξω όλα μας υποσχέθηκε ο ΓΑΠ και κράτησε την υπόσχεσή του!
       Σε σχεδόν δύο μόλις χρόνια το βλέπεις παντού. Όλα άλλαξαν, τίποτε δεν είναι πια ίδιο. Ακόμα και τα πρόσωπα των ανθρώπων άλλαξαν.
       Τα σίγουρα νερά που θα οδηγήσουν σε απάνεμο λιμάνι που μας υποσχέθηκε από το Καστελόριζο είναι ο δρόμος για άλλη μια υπόσχεση του, της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που προχωράει κανονικά!. 
       Θα αφήσουμε και αυτή του η υπόσχεση να γίνει αληθινή;
       Στο χέρι μας είναι να ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !
       Εισιτήριο χωρίς επιστροφή στους αλήτες, τους λαοπλάνους ανάλγητους ξεπουλημένους που καμώνονται τους πολιτικούς.
Μάκης Αρμενιάκος  


πηγή:anti-ntp
Λειτουργεί Τράπεζα Τροφίμων για τους πεινασμένους Έλληνες
Ότι περισσεύει από τα εστιατόρια μαζεύεται από φιλάνθρωπους
Καθώς οι ουρές των χιλιάδων πεινασμένων μεγαλώνουν έξω από εκκλησίες και κοινωνικά ιδρύματα που δεν μπορούν όμως πλέον να καλύψουν τις ανάγκες των οικογενειών που δεν έχουν να φάνε, μία πρωτοβουλία πολιτών ανάβει το...
φως της ελπίδας σε αυτό που λέμε κοινωνική αλληλεγγύη.
Ιδρύθηκε ήδη μία Τράπεζα Τροφίμων με τον τίτλο «Μπορούμε». Το «Μπορούμε» είναι μία πρωτοβουλία εθελοντών, εστιατορίων και εταιριών εστίασης που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό.

Καθημερινά τόνοι κατάλληλου φαγητού πετιούνται από εκατοντάδες εστιατόρια ταβέρνες και σημεία εστίασης, ενώ θα μπορούσαν να προσφερθούν σε αυτούς που δεν μπορούν να βρουν ούτε μια φρατζόλα ψωμί.

Γι' αυτούς τους ανθρώπους που υποσιτίζονται σήμερα η Τράπεζα Τροφίμων και οι άνθρωποι της κινητοποιήθηκαν και καθημερινά το απόγευμα και αργά το βράδυ , περνούν από εστιατόρια και ταβέρνες και μαζεύουν ότι είναι κατάλληλο για φαγητό, που σε άλλη περίπτωση θα το πετούσαν στα σκουπίδια ή στα σκυλιά, όπως π.χ. ένας μουσακάς που περίσσεψε, ένα ψητό αρνί που δεν μπορεί να ξαναζεσταθεί την επόμενη ημέρα και πάει λέγοντας.
Σε επίσημη ανακοίνωσή τους οι εμπνευστές της Τράπεζας Τροφίμων γράφουν: «Aν εκπροσωπείτε κάποιο ίδρυμα που φιλοξενεί άπορους, παιδιά, ηλικιωμένους και δεν μπορείτε να τους ταΐσετε. Αν είστε άνεργος ή άνεργη και δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε φαγητό καθημερινά για την οικογένειά σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.»
Σε εστιατόρια κα ταβέρνες η Τράπεζα Τροφίμων στέλνει το μήνυμα: «Εάν συχνά υπάρχει φαγητό που περισσεύει και καταλήγει στα σκουπίδια, ακόμα κι αν η ποσότητα είναι μικρή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα έχετε την ηθική ικανοποίηση ότι το φαγητό που θα πετάγατε, θα κρατήσει στη ζωή πολλά παιδιά».
Για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στο έργο των ανθρώπων της Τράπεζας Τροφίμων μπορούν να τηλεφωνούν στα: 210.62.20.025 και 210.62.20.059

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ