Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ανοικτή επιστολή μιας Ελληνίδας μάνας προς κάθε ανώμαλο που βρίσκεται εντός ή εκτός του Ευρωκοινοβουλίου της Βουλής των …Ελλήνων

       Ακούστε το vodeo προσεχτικά! Ούτε μία βρισιά, ούτε μία άσκημη λέξη!
       Και όμως, όλο το σκεφτικό, όλο το νόημα μια βρισιά! Σπρώξτε τα παιδιά σας, είναι προτιμότερο από το θάνατο της πατρίδας! (νεκρή δεν θα μπορεί να ξεπληρώσει τα χρέη των τοκογλύφων) είναι προτιμότερο από τη πείνα!
       Δεν τα λέει αυτά ένας νταβατζής - σωματέμπορος, τα λέει ο αρχηγός ενός πατριωτικού (τρομάρα του) κόμματος!
       Παραδέχεται λοιπόν ότι μπροστά στην οικονομική μας ανάγκη οι εταίροι μας, μας  ζητούν να εκπορνευτούμε; και μας λέει ότι πρέπει να το δεχτούμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς!
       Παραδέχεται ότι οι παράλογες απαιτήσεις τους πρέπει να ικανοποιηθούν και να γίνουν δεκτές επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς;
       Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο! Άλλο οι κολοτούμπες, άλλο η ασυνέπεια λόγου - έργου και άλλο αυτά που ξεστόμισε δημόσια ο σπουδαιότερος εκ των σωτήρων του μνημονίου, σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις, αχαρακτήριστος πρόεδρος του λάος.
       Ντροπή σου ξεδιάντροπε και χυδαίε Καρατζαφέρη, άνοιξε το λεξικό, (από αυτά που πουλάει τηλεοπτικά ο Γεωργιάδης) και διάβασε τι σημαίνουν οι λέξεις υπερηφάνεια, ηθική και φιλότιμο, και μετά ζήτα συγνώμη από το Ελληνικό λαό για αυτά που ξεστόμισες. 
       Διαβάστε την ανοικτή επιστολή μιας μητέρας τριών παιδιών (3-10-13 χρόνων). 
Μάκης Αρμενιάκος    

πηγή:olympia.gr
Ανοικτή επιστολή Ελληνίδας μάνας προς κάθε, εντός της Βουλής, ανώμαλο
«Μου θυμίζει μια ταινία που είδα πρόσφατα… Μετά τον πόλεμο στην Ιταλία παρελαύνουν οι στρατιώτες που πολέμησαν και οι Ιταλίδες μάνες με τα παιδάκια τους και τους χειροκροτούν. Κάποιοι τα χαϊδεύουν, τους πιάνουν τα ποδαράκια κλπ καταλαβαίνετε τώρα… Και μάλιστα οι Ιταλίδες μάνες τα σπρώχνουν κιόλας! Μια Αμερικανίδα μάνα βλέπει το σκηνικό και ρωτάει: “μα τι μάνες είναι αυτές; Να σπρώχνουν τα παιδιά τους;” και μια άλλη Ιταλίδα της απαντά: “ε, τι να κάνουν; Από το να τα δούνε νεκρά….”»
(τάδέ έφη Καρατζαφύρερ)
(σ.Μisha: το βίντεο με τις φρικτές δηλώσεις του ζητωπατριώτη άρχηγού τού Λάος )



Ανοικτή επιστολή μιας Ελληνίδας μάνας προς κάθε ανώμαλο που βρίσκεται εντός ή εκτός του Ευρωκοινοβουλίου της Βουλής των …Ελλήνων, αλλά και προς κάθε έναν που προσπαθεί να καλλιεργήσει στον Έλληνα πνεύμα και φρόνημα ηττοπάθειας και εκπόρνευσης ως “αναγκαίο κακό”: ,
“Προς κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ,
Με αφορμή την συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 στις 13/12/11, όπου ανέφερε ότι… είμαστε στη θέση των μανάδων που πρέπει να εκπορνεύσουν τα παιδιά τους, προκειμένου να μην πεθάνουν από την πείνα (!), καλώ, προσκαλώ και προκαλώ ΟΛΕΣ τις Ελληνίδες μητέρες, γιαγιάδες και μέλλουσες μανούλες να ορθώσουν τη φωνή τους -με όποιον τρόπο μπορούν- και να κάνουν σαφές σε κάθε επίδοξο διεστραμμένο Δυτικο-Ευρωπαίο ή ημεδαπό που θεωρεί ότι η φτώχεια θα μάς οδηγήσει στο να εκπορνεύσουμε τα παιδιά αυτής της χώρας, πως οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ από την αρχαία ήδη εποχή προτιμούν να πεθάνουν τα παιδιά τους και οι ίδιες παρά να λυγίσουν στη δύναμη οποιουδήποτε εισβολέα!!
Οι Σπαρτιάτισσες δέχονταν μόνο τη Δόξα ή το θάνατο από τα παιδιά τους στα πεδία των μαχών, οι Σουλιώτισσες τα έπαιρναν μαζί τους στο γκρεμό προκειμένου να μην παραδοθούν, οι Αντάρτισσες πήραν τα όπλα για τη Λευτεριά!
Εγώ προσωπικά δηλώνω:
1) Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν διεστραμμένο Δυτικο-ευρωπαίο ή ημεδαπό ούτε καν να διανοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να πλησιάσει τα παιδιά μου!!!
2) Οι οικονομικές δυσκολίες όχι μόνο δεν θα με οδηγήσουν στην εκπόρνευση των παιδιών μου αλλά με έχουν ήδη βγάλει στο δρόμο, στον υπέρτατο αγώνα για την ανατροπή της συγκεκαλυμμένης δουλείας στην οποία μάς έχουν οδηγήσει οι πολιτικοί μας από τη δολοφονία του Καποδίστρια και μετά, αλλά και για την αποτίναξη κάθε πλαστού χρέους απειλεί την εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια!
3) Προειδοποιώ κάθε επίδοξο διεστραμμένο εισβολέα αλλά και όποιον από τους πολιτικούς νομίζουν ότι έχουμε τα πάντα για πούλημα, ότι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!! Η οικογένειά μου και εγώ όχι μόνο δεν είμαστε προς πώληση αλλά είμαι διατεθειμένη και ικανή -αν χρειαστεί- να κόψω οποιοδήποτε κεφάλι, οποιουδήποτε έχει αρρωστημένες βλέψεις για τα παιδιά μου!
4) Δεν φοβάμαι κανένα νομικίστικο τερτίπι μπορεί να σκαρφιστεί οποιοσδήποτε αήθης διανοηθεί να με διώξει ποινικά για το κείμενο αυτό! Είμαι σίγουρη, ότι θα βρεθούν δεκάδες γυναίκες και άντρες δικηγόροι, οι οποίοι οικοιοθελώς θα υπερασπιστούν το αναφαίρετο δικαίωμά μου να προστατεύω την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μου!
Όχι μόνο σας επιτρέπω αλλά και σας παρακαλώ να διαδώσετε με κάθε τρόπο τις δηλώσεις μου αυτές (σε blogs, ιστότοπους, εφημερίδες, κ.α.), ώστε να διαβαστούν από όσους περισσότερους γίνεται εντός και εκτός συνόρων!
Θα χαρώ ακόμα περισσότερο εάν, όσοι συμφωνείτε, το προσυπογράψετε!
Μετά τιμής,
Βασιλική Ιακ. Μαύρου, μητέρα τριών παιδιών (3-10-13 χρόνων)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΗΣ. ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΜΟΡΗΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΤΗ ΠΜΟΡΗ ΝΑ ΠΑΘΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΗ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΓΕΟΡΓΙΟΣ ΛΕΡΟΣ Υ.Γ ΧΑΡΙΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΙΓΟΡΑ ΦΑ ΧΑΘΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΣΟΠΟΥ ΓΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ