Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

H συγκλονιστική ιστορία ενός πρώην μασόνου

       Για τους 97 βαθμούς της μασονίας δεν το ήξερα! Όμως περί βαάλ, Εωσφόρου, Βατικανό , περί ποδιάς (υπάρχει και άλλη εκδοχή) σεξουαλικών διαστροφών, σατανισμού, illuminati κτλ είναι όλα σωστά με βάσει πολλές έρευνες και βιβλία που έχω διαβάσει.
      Σχετικά με διάφορες αντιλήψεις περί του ρόλου των μασόνων στην κοινωνία, δεν τοποθετούμαι με βάση την εμπειρία μου από αυτούς που ξέρω, ούτε και από τα όσα έχω διαβάσει - μάθει για αυτούς, αλλά γενικά την κρίνω αρνητικά και μόνο από το γεγονός της μυστικότητας (κλειστές πόρτες) και ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
       Σε κάθε περίπτωση το φως δεν πηγάζει, προέρχεται, διαδίδεται, φωτίζει σκοτεινές στοές, αλλά καθαρές ψυχές με ανοικτά μυαλά χωρίς μυστικές δράσεις και πάθος για την αλήθεια, όποια και να είναι αυτή!
Μάκης αρμενιάκος

πηγή:anti-ntp
H συγκλονιστική ιστορία ενός πρώην μασόνου
Ηταν για χρόνια στη μασονία. Είχε μάλιστα μεγάλο «βαθμό» κι όμως κάποια στιγμή δεν άντεξε. Τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση; Ποιες εμπειρίες τον σημάδεψαν; Ο συγκεκριμένος πάντως, δεν δίστασε να ...περιγράψει μπροστά στην κάμερα, όλα όσα βίωσε…Μια συγκλονιστική μαρτυρία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ