Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΔΟΥΡΗ (video)

       Τι να σχολιάσεις; Τα χάλια των πολιτικών τα ξέρουμε και τα έχουμε πει σε χιλιάδες αναρτήσεις, η προσοχή μας πλέον στρέφεται στους αυτόκλητους διασώστες, αυτούς που έμαθαν γλείφοντας και έρποντας να αποκομίζουν τίτλους και αξιώματα, τις περισσότερες φορές  με το ανάλογο οικονομικό όφελος (μαζί τα φάγαμε) και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του κομματικού στρατού (αναφέρονται και ως κομματάρχες, κομματόσκυλα κτλ).
       Αυτοί αποτελούν και το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού ξέρουν να πείθουν, πιέζουν, εκβιάζουν, φοβίζουν, απειλούν, τους ψηφοφόρους (συντρόφους) και παλεύουν λυσσαλέα για την διατήρηση των μηχανισμών που τους εξέθρεψε και την εύνοια και την εξουσία σε τοπικό επίπεδο, που  τους προσφέρει.
       Αργά ή γρήγορα αυτοί θα αποτελέσουν τον επόμενο στόχο της λαϊκής δυσαρέσκειας και θυμού, εάν συνεχίσουν τη θρασύτατη και προκλητική δράση τους υπέρ του συστήματος, εναντίων των συμφερόντων του λαού.
Υ/Γ προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν αναφέρομαι σε όλα ή μόνο σε στελέχη τοπικών κομματικών οργανώσεων. 
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:anti-ntp
ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
Μπράβο στον κύριο που του τα έχωσε στα ίσα. Παρατηρείστε όμως πως κάποιοι πολίτες ακόμα πάνε σε συγκεντρώσεις πολιτικών και μάλιστα τους υπερασπίζονται.
Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ