Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Ξύπνησε» ύστερα από 2,5 χρόνια σε κώμα

       Θα μπορούσε ήδη να "ζει" μέσα από τους λήπτες των οργάνων της ενώ η ίδια θα είχε αποδημήσει εις κύριον! Ποιος μπορεί να αποφασίσει γιαυτό;
       Ποιος ακόμα μπορεί να είναι κατηγορηματικά αντίθετος στις μεταμοσχεύσεις από τη δωρεά οργάνων που προσφέρουν ζωή σε ΄ άλλους συνανθρώπους μας;
       Το σίγουρο είναι κατά την άποψη μου, ότι αυτό θα πρέπει να γίνεται εθελοντικά και όχι όπως επιχειρεί και κάνει ο νέος νόμος που μας καθιστά όλους μας δότες αν δεν δηλώσουμε το αντίθετο! και βέβαια περισσότερη έρευνα και εφαρμογή διατάξεων για τις προϋποθέσεις που καθιστούν τη πράξη δωρεά και όχι δολοφονία!
Μάκης Αρμενιάκος   
πηγή:defencenet.gr
«Ξύπνησε» ύστερα από 2,5 χρόνια σε κώμα
Image Ένα τροχαίο ατύχημα τη βύθισε σε κωματώδη κατάσταση για δυόμισι χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα πάλεψε και κατάφερε το «θαύμα».

«Ξύπνησε» από την εφιαλτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει και με ανοιχτά τα μάτια ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία.
Η 30χρονη δικηγόρος Κωνσταντίνα-Μαρίνα Σπυριάδη, που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα στη Λέσβο, το καλοκαίρι του 2009, και επί 2,5 χρόνια παρέμενε σε κωματώδη κατάσταση, εντελώς ανέλπιστα, όπως ομολογούν οι γιατροί της, ανέκαμψε ξαφνικά και απέκτησε τις αισθήσεις της.

οι γονείς της καταλογίζουν μεγάλες ευθύνες στους γιατρούς του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για παραλείψεις και ολιγωρίες.

Η 30χρονη έχει βγει πλέον από το νοσοκομείο και μένει με την οικογένειά της στο Μαρούσι. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά και έχουν να κάνουν με την κίνησή της.

Όλοι τώρα ελπίζουν ότι η Κωνσταντίνα θα επανέλθει πολύ σύντομα στη φυσιολογική της ζωή.
    
Τμήμα ειδήσεων Defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ