Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κωνσταντίνα Αρμενιάκου "Η δύναμή μου"

πηγή:metaixmio.gr

Κωνσταντίνα Αρμενιάκου "Η δύναμή μου"

Δυο λόγια για το βιβλίο
       Ο πρίγκιπας Ανδριανός ζούσε στο παλάτι μια ανέμελη ζωή. Ώσπου ήρθε η ώρα του να γίνει βασιλιάς. Φόβος τον έπιασε και πανικός, γιατί πίστευε ότι για τίποτα δεν ήταν ικανός. 
       Πώς θα καταφέρει τελικά ο Ανδριανός να κυβερνήσει τη χώρα του; Πού θα βρει τη δύναμη που χρειάζεται; Είναι αλήθεια πως υπάρχει ένα φίλτρο μαγικό που δύναμη χαρίζει; Ποιοι το πουλούν; Πόσο κοστίζει; Διάβασε την ιστορία του πρίγκιπα Ανδριανού για να ανακαλύψεις πώς βρήκε την αληθινή του δύναμη, αυτή που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Ένα παραμύθι για την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμηση, γεμάτο μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.

Κωνσταντίνα Αρμενιάκου

Η Κωνσταντίνα Αρμενιάκου γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1973. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και του Τμήματος Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου της Τουλούζης στη Γαλλία. Έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση ως νηπιαγωγός και στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (Παράρτημα Κέρκυρας) ως καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας. Υπήρξε υπεύθυνη της Παιδικής Βιβλιοθήκης ΧΕΝ και Δήμου Κερκυραίων για 3 χρόνια, όπου υλοποίησε προγράμματα αυτοφροντίδας και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης με παιδιά σχολικής ηλικίας. Από το 2001 υπηρετεί ως νηπιαγωγός σε δημόσια νηπιαγωγεία του νομού Κερκύρας, όπου και ζει μόνιμα.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια !!!ενας γνωστος απο παλια! γιωργος .

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ