Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΣΕΙΣΜΟΣ Δημοσκόπηση VPRC με διψήφιο ποσοστό οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

        Παρότι δεν πολυπιστεύω στις δημοσκοπήσεις νιώθω πως επιβεβαιώνομαι όταν πριν λίγες ώρες έλεγα σε φίλο μου στο γραφείο του ότι τα ποσοστά του Καμμένου είναι διψήφια!!!     
       Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως φουσκώσανε το ΠΑΣΟΚ λίγο παραπάνω ενώ αντίθετα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ΚΑΘΑΡΑ δεύτερο κόμμα!!!
       Και είμαστε ακόμα ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ !!! 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ
Είμαστε πολλοί
Είμαστε ανεξάρτητοι
Είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ
Μάκης Αρμενιάκος


πηγή:madata.gr 
VPRC: Προβάδισμα 10% στη ΝΔ και διψήφια έκπληξη Καμμένου

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
VPRC: Προβάδισμα 10% στη ΝΔ και διψήφια έκπληξη Καμμένου : Το πρώτο γκάλοπ μετά την μετά την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, της εταιρείας VPRC, δημοσιεύεται την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα».Στην πρόθεση
Το πρώτο γκάλοπ μετά την μετά την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, της εταιρείας VPRC, δημοσιεύεται την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα».
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 22,5%, το ΠΑΣΟΚ

όπως και το ΚΚΕ 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12%, η Δημοκρατική Αριστερά το 11,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 11%, το ΛΑΟΣ 3%, η Χρυσή Αυγή 3,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,5%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2%, η ΑΝΤΑΡΣΙΑ 1,5%, η Δράση 1,0%, το Άρμα Πολιτών 1,5%. «Άλλο κόμμα» ψηφίζει το 3,0%.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά που θα αφήσουν οι προδότες να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό σ αυτήν την χώρα. ΚΆΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΎΝ για να καταφέρουν να τα αποτελειώσουν όλα. Για όλα τους έχω ικανούς. Μακάρι ο Καμένος να καταφέρει να παίξει ενεργό ρόλο και να κάνει την έκπληξη.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εγώ τώρα αναρωτιέμαι αν θα τα μαγειρέψουν τα νούμερα αφού δεν τους βγαίνουν όπως τα θέλουν οι /Πασοκονεοδημοκράτες;Γιατί είμαι σίγουρη ότι θα βάλουν με κάθε τρόπο τρικλοποδιά σ όποιον τους χαλάει την δουλειά; Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μέχρι εδώ ήταν; Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τους έχει σιχαθεί πια ο κόσμος όλος;

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ