Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Ελληνική βουλή τώρα: Μην τολμήσετε για χαράτσι – νέα μέτρα. Πάμε όπως το 2004!

       Αν δεν έχετε δει βρεγμένη γάτα δείτε στις ειδήσεις το video με τις δηλώσεις του Στουρνάρα!
       Ενδιαφέρον έχει μόνο όσον αφορά το κλίμα των βουλευτών της συγκυβέρνησης!
       Ο ήρωας της φωτογραφίας με τον παραλίγο ήρωα, των ΝΑΙ σε όλα στα δύο τελευταία μνημόνια και της μούγκας όλες αυτές τις κρίσιμες ώρες για την Κύπρο, είναι ευσεβείς πόθοι κάποιου, σύγκρισης του με τον πατριωτισμό και το μεγαλείο του αείμνηστου!
       Όσο για τον Μπένι και τους λοιπούς συγκυβερνώντες δεν αξίζει καν να αναφέρονται σε μια ανάρτηση με φωτογραφία ή απλή αναφορά στο όνομα του αείμνηστου Παπαδόπουλου του ΗΓΕΤΗ της Κύπρου!
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:olympia.gr
Ελληνική βουλή τώρα: Μην τολμήσετε για χαράτσι – νέα μέτρα. Πάμε όπως το 2004!
Με την πλάτη στον τοίχο οι βουλευτές των κομμάτων της κυβέρνησης διαμηνύουν σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει ούτε ένα μέτρο από την βουλή μετά τις εξελίξεις στην Κύπρο.
Ειδικά οι βουλευτές της ΝΔ θεωρούν τον Στουρνάρα 


αλλά και ολόκληρο το “Σημιτικό” μπλοκ στελεχών ως ανεπιθύμητους και ζητούν την άμεση απομάκρυνση τους από κάθε πόστο στον κυβερνητικό μηχανισμό.
“Εδώ και τώρα ρήξη, όπως το 2004 με το Ανάν, αλλιώς να πάμε σε εκλογές” μας είπε βουλευτής που είχε κεντρικό ρόλο και τότε στις εξελίξεις.
Εντύπωση προκάλεσε και η αιφνίδια μεταστροφή Βενιζέλου που στην ουσία προανήγγειλε την ενεργό εμπλοκή της Μόσχας στην Κύπρο, όταν δύο ημέρες πριν το ΠΑΣΟΚ παρουσίαζε 
με θετικά χρώματα το φιάσκο των Βρυξελών. Αδειάζοντας αδίστακτα το πρόσφατο, “παπανδρεϊκό” παρελθόν. Τα εγκλήματα όμως κυρίως η υπογραφή της σύμβασης με το Βρετανικό δίκαιο, έχουν ενόχους που πρέπει να τιμωρηθούν. Εως ότου γίνει αυτό, κάθε μεταστροφή θα φαντάζει απλώς υποκρισία υπό καθεστώς πανικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ