Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Στέφανος Κασαπίδης

       Μην ξύπνησε η αριστερή του συνείδηση που ασφυκτιά υπό το σοσιαλιστικό βάρος του Βενιζέλου και της χουντικής αύρας του Δένδια, στην τριολέ μνημονιακή κυβέρνηση του Σαμαρά;
       Μην τον συνέτριψε ο πόνος για τον εξαθλιωμένο λαό μας;
       Ή μήπως τον τρόμαξαν οι αληθινές δημοσκοπήσεις που η ΡΗΜΑΔ ουσιαστικά δεν υφίσταται και την κάνει εις αναζήτηση νέας στέγης αφήνοντας πίσω του συντρίμια;
       Παίζει το ενδεχόμενο να μην εμπιστεύεται την προστασία της ΕΛΑΣ μπροστά στο τσουνάμι της λαικής οργής που έρχεται;
       Δεν ξέρω! Το μόνο που ξέρω είναι ότι τα κανάλια δεν θα παίξουν την είδηση, ούτε θα γράψουν οι εφημερίδες ότι διάλυσε η ΡΗΜΑΔ (όπως έκαναν για τους ΑΝΕΛ για τον Μανώλη και τον Μαρκόπουλο), και φυσικά καμιά δημοσκόπηση δεν θα τους ρίξει κάτω από το 3% (που αν το είχαν θα πανηγύριζαν!).
       Το συμπέρασμα είναι ότι ο μπάρμπα Φώτης δεν έχει κόμμα και άρα άλλη επιλογή από το να στηρίζει μέχρι τέλους την συγκυβέρνηση, αρπάζοντας την σωσίβια λέμβο που εκ των προτέρων του έχουν προσφέρει (για τον εαυτό του) ώστε την ύστατη στιγμή, να διασωθεί πολιτικά και να έχει κάποιο ρόλο στη συνέχεια!
       Αυτό που φαίνεται παντελώς να αγνοούν, είναι ότι ΔΕΝ θα υπάρξει συνέχεια!
       Το χαρτί της δικτατορίας του Δένδια το παίζουν ήδη! Μετά;
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Στέφανος Κασαπίδης

Desktop (1)Με επιστολή του στον Φώτη Κουβέλη, ο Στέφανος Κασαπίδης ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.
Η επιστολή Κασαπίδη:

«Οι αποφάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς και η πολιτική που ασκείται από αυτή το τελευταίο οκτάμηνο και συγκεκριμένα από την επιλογή της να στηρίξει την κυβέρνηση και μετά με έχουν βρει στο σύνολό τους αντίθετο.

Τους τελευταίους μήνες μου έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η πολιτική αυτή κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που αντιλαμβάνομαι ως σύγχρονη δημοκρατική μεταρρυθμιστική αριστερή πολιτική. Καθημερινά αντιλαμβάνομαι υποχωρήσεις και αναιρέσεις της πολιτικής μας ατζέντας που αλλοιώνουν το στίγμα της Δημοκρατικής Αριστεράς έτσι όπως πρωτοξεκίνησε. Δυστυχώς, τα βήματα που γίνονται δεν είναι αναστρέψιμα.

Επειδή ψυχικά και οργανωτικά έχει επέλθει τεράστια απόσταση από την πολιτική του κόμματος, σας ενημερώνω για την αποχώρησή μου από τη Δημοκρατική Αριστερά, ώστε να καταφέρω να υπηρετήσω απρόσκοπτα και με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια για μία αριστερή και προοδευτική διέξοδο από την κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ