Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Σκόρπια και άσχετα!



Γράφει ο
Ελεύθερος σκοπευτής 

Σκόρπια και άσχετα!

        Έβαλαν τα δάχτυλά τους και έβγαλαν τα μάτια τους! Οι πατριώτες του ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν ψήφισαν τον μνημονιακό δεδηλωμένο ανανικό Αναστασιάδη!!!
        Σύμφωνα με τους γελοίους συνωμοσιολόγους αν το ερώτημα τίθεται άμεσα ο λαός απαντά Εθνικά (Πατρίδα Θρησκεία Παράδοση).
        Οπότε αν θέλουν να περάσουν κάτι νεοταξικό το ερώτημα τίθεται δια της τεθλασμένης οδού (σπόντες) και ο λαός τους επιβεβαιώνει (χάνει την μπάλα!).
        Ξέρετε φυσικά ποιο είναι το εργαλείο της τεθλασμένης οδού! Τα κόμματα. Δεξιά, κεντρώα και αριστερά σε όλες τους τις παραλλαγές δένουν τους οπαδούς τους ψευδοιδεολογικά και τους καταστούν ανίκανους να δουν την πλάνη!!!
       Θέλετε το σχέδιο Ανάν; 90% ΟΧΙ.  Ο ίδιος λαός απαντά στο ερώτημα «ποιον θέλετε πρόεδρο;» πάνω από 50% ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν !!! Η ευθυκρισία και η λογική στις δόξες τους!
*
       Δεν ξέρω (λέμε τώρα!) τι μήνυμα έστειλαν οι Ιταλοί ψηφίζοντας Μπερλουσκόνι αλλά έλυσα το μυστήριο της κυβερνώσας αριστεράς!
       Σύμφωνα με την Χατζησοκράτεια λογική της ΔΗΜΑΡίστικης ιδεολογίας «οι Ιταλοί αντιδρώντας στα επώδυνα μέτρα λιτότητας κατέφυγαν (ψήφισαν Γκρίλο και κυρίως Μπερλουσκόνι) στον λαϊκισμό!
       Ηθικό δίδαγμα. Για τους αριστερούς της ΡΗΜΑΔ η ψήφος ενάντια στα άδικα, υφεσιακά, επώδυνα και ακραία φιλελεύθερα μέτρα εξαθλίωσης και φτωχοποίησης είναι ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ!!!! 

*

       Μπορεί να δήλωσε ότι ΔΕΝ ήρθε να πουλήσει όπλα αλλά έφυγε με παραγγελία για 4 φρεγάτες και 2 αεροσκάφη Ναυτικής Συνεργασίας!!!
       Πέραν του γνωστού Ελλάδα Γαλλία συμμαχία μια τρύπα στο νερό από την επίσκεψη του σοσιαλιστή Γάλλου προέδρου Ολάντ στην Αθήνα.
       Στήριξη στον Σαμαρά για την τήρηση των δεσμεύσεων του μνημονίου και μπόλικη δόση αισιοδοξίας με παρλαπίπες!!! Α! να μην ξεχάσω τη δήλωση για συνεκμετάλλευση !#@&? των ενεργειακών πόρων της Ελληνικής ΑΟΖ που ο Σαμαράς βάφτισε ως Ευρωπαϊκά κοιτάσματα και Ευρωπαϊκούς Ενεργειακούς πόρους !!!
       Αλλά το να περιμένεις κάτι θετικό από τον Γάλλο πρόεδρο πέρα από (αποτυχημένα λόγω απεργίας των Δημοσιογράφων) επικοινωνιακά παίγνια, είναι κάτι παραπάνω από αφελές!
       Πόσοι μήνες πέρασαν από την προεκλογική προπαγάνδα περί με κάθε θυσία παραμονής στην Ευρωζώνη και την ΕΕ, τώρα που αλλάζει το κλίμα και το σκηνικό στην Ευρώπη, με την άνοδο του σωστά αποκαλούμενου από τον Τσίπρα (όπως δυστυχώς εως τώρα αποδεικνύεται) Ολαντρέου; Ποια η παρέμβασή του και η αλλαγή στην οικονομική πολιτική της ΕΕ; Που είναι το δημοψήφισμα για τη στάση της Γαλλίας στο σύμφωνο σταθερότητας, που ήδη ισχύει και επιβάλει την υφεσιακή πολιτική που κατηγορούν την Μέρκελ αλλά τη  στηρίζουν όλοι;
       Αν δώσεις την εσχάτη των ποινών στον Γεοργακόπουλο τότε σημαίνει απλά την επαναφορά της θανατικής ποινής (από εκτέλεση μέχρι ανασκολόπιση και δια λιθοβολισμού) στους πιο υπεύθυνους της σωτηρίας!!!!!
       Ποιοι δικαστές θα δικάσουν τους επίορκους αρχιδικαστές ;
 *
       Για τις σκουριές της Χαλκιδικής όλοι πια χάρη στα blogs ξέρουν! Θέλω να σταθώ σε μια ατάκα εκπροσώπου της καναδικής εταιρείας  Eldorado Gold, ως απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου σε δήθεν αντικειμενικό ρεπορτάζ σε κάποιο κανάλι!
       ΕΡΩΤΗΣΗ Δεν είναι άδικο από την εκμετάλευση αυτών των ορυκτών να μην επωφελείται το Ελληνικό κράτος καθόλου;
       ΑΠΑΝΤΗΣΗ Μα δεν μας το ζήτησε κανείς!!!!!! Αν μας ζητούσαν φυσικά και θα δεχόμασταν να δώσουμε κάποιο ποσοστό από την αξία των εξαγόμενων ορυκτών!!!!!!
       Όσο για την χολιγουντιανής σκηνοθεσίας έφοδο στο εργοτάξιο εναντίων εργαζομένων και μηχανημάτων η θέση μου είναι σαφής! Κάθε συμμετοχή παρακρατικού μηχανισμού ή της χρυσής Αυγής (που εξαφανίστηκαν αυτοί τελευταία; Στα κατηχητικά σχολεία παίδων;) κρίνεται το λιγότερο αβάσιμη, αφού δεν προκύπτει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον τους από τις έρευνες της πρωτοφανούς αστυνομικής κινητοποίησης, που δικαίως στρέφονται σε νοικοκυρές και οικογενειάρχες που αντιδρούν διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στην καταστροφή του τόπου τους, εμποδίζοντας την ανάπτυξη της χώρας!
 *
       Άδωνης Γεωργιάδης! Δεν χρειάζεται να γράψω τίποτε άλλο! Από μόνο του το όνομα προσθέτει δέκα παραγράφους στην ανάρτηση μου
Ελεύθερος σκοπευτής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ