Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

EURO ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ

       Τρικομματική χούντα δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει πουθενά στον κόσμο! Είναι αποτέλεσμα ευρωπαϊκής κουλτούρας με τεχνογνωσία ΗΠΑ (ΔΝΤ) στα πλαίσια του προγράμματος παγκοσμιοποίησης, υποπρόγραμμα ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης !!!!

ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ στους ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΞΥΛΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ και ΦΤΩΧΕΙΑ και ΠΕΙΝΑ για τους αυτόχθονες ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ από τον καταλληλότερο κωλοτούμπα προδότη πρωθυπουργό!
       Ο Εθνικός ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ μας πίσω από τον πόλεμο στην κερατέα, πίσω από τον πόλεμο στις σκουριές, πίσω από τα διόδια, πίσω από τα ΜΜΕ του και τους δημοσιοκάφρους του, και πίσω από τους υπαλληλάκους του πολιτικούς!


       Η Ελλάδα στο έλεος της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας του τάξη και νόμος την ώρα που βρισκόμαστε στο στόχαστρο των πάσης φύσεως διαρρηκτών, απατεώνων και βιαστών.
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Ο εκσυγχρονισμός του Δημοσίου (ιδιωτικοποίηση του κράτους – απολύσεις) προχωρά !
Η νομιμότητα αποκαθίσταται (δακρυγόνα στα σχολεία και τηλεφωνικές κλήσεις της αστυνομίας σε ανήλικους μαθητές και και…)
Η Δημοκρατική αναβάθμιση προχωρά (πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μυστική διπλωματία, αντισυνταγματικοί νόμοι, φόροι, περικοπές, κτλ κτλ)
Το παραγόμενο έργο της κυβέρνησης μέσα σε λίγους μήνες φαίνεται να αρχίζει να δίνει καρπούς αφού οι προοπτικές σε παιδεία, υγεία, κοινωνικό κράτος, ασφάλεια κτλ είναι χειροπιαστά ευοίωνες!
Τα έσοδα του κράτους αυξάνονται, τα (περιττά) έξοδα συρρικνώνονται, τα ελλείμματα εξαφανίστηκαν, το πρωτογενές πλεόνασμα μειώνει το χρέος και ανακτάμε μέρος της Εθνικής μας κυριαρχίας!   
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ