Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΛ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δελτίο Τύπου



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – ΡΟΔΟΣ 26/03/2013
    Συνεχίζοντας να <<ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ>> αλλά και να <<ΜΗΝ ΜΑΣΑΜΕ>>  θυμίζουμε, στα αγαπητά και συμπαθή κατά τα άλλα στελέχη της ΝΟΔΕ τα ακόλουθα :
1.      Αυτοί και οι πολιτευτές τους, υφάρπαξαν με ψεύδη την ψήφο του Δωδεκανησιακού λαού με την σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου.
2.       Αυτοί και οι πολιτευτές τους, υφάρπαξαν με ψεύδη την ψήφο του Δωδεκανησιακού λαού με την σημαία της ανάκαμψης και τον τερματισμό των νέων μέτρων . Θυμάστε τα 17 ή 18 σημεία του Ζάππειου;
3.      Αυτοί και οι πολιτευτές τους, υφάρπαξαν με ψεύδη την ψήφο του Δωδεκανησιακού λαού με την σημαία την δημιουργία της  14Ης Περιφέρειας.
4.      Ο δικός τους υπουργός στην δική τους πίτα τους ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται Θέμα εκ του παρόντος δημιουργίας της  14Ης Περιφέρειας.
5.      Οι δικοί  σας υπουργοί   προτείνουν να πάρουν την Διεύθυνση Τουρισμού από την Ρόδο.
6.      Οι δικοί  σας υπουργοί κατάργησαν τον μειωμένο συντελεστή στην εστίαση.

Τώρα έρχεστε να μας πείτε τι ;
 Ότι μέσα από κλειστά στον κόσμο και στο λαό συνέδρια τα διεκδικείτε όλα αυτά ;
 Αλήθεια τι φοβηθήκατε και κλείσατε τις πόρτες ;
Μήπως την αλήθεια της κοινωνίας για το τι έχετε κάνει σε κάθε Έλληνα πολίτη με την δουλοπρεπή πολιτική σας.  

     Εμείς κύριοι της ΝΟΔΕ τολμήσαμε να κάνουμε το συνέδριο μας, με τον Πρόεδρο μας,  στην ίδια αίθουσα που ξεκινήσαμε. Ανοίξαμε τις πόρτες μας σε όλους τους δημοσιογράφους και  μας τιμήσανε με την παρουσία τους, όλοι οι τοπικοί φορείς της κοινωνίας. Τους δώσαμε τον λόγο για να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα μας, διότι εμείς συνυπάρχουμε με την κοινωνία και δεν είμαστε ξένο σώμα.
 
    Όσον αφορά για τις αρχές και τις αξίες σας τις προσβάλλεται εσείς οι ίδιοι .  Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν υπέγραφε το 1979 την ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση μιλούσε για την Ευρώπη των Εθνών και της αλληλεγγύης. Σε ποιο σημείο η κυβέρνηση σας εφαρμόζει αυτή την αρχή του; Που σηκώσατε το ανάστημά σας για να υπερασπιστείτε τα αδέρφια μας τους Κύπριους ;
 Αν ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής δάκρυσε για το όνομα της Μακεδονίας, τι θα έκανε με τα καμώματα της δικής σας κυβέρνησης. Και επειδή εμείς δεν μιλάμε με λάσπη στον ανεμιστήρα, διερωτόμαστε θα επέτρεπε ποτέ τα παρακάτω καμώματα σας:
1.      Έχετε το θράσος να φορολογείτε τους 847.504 άνεργους πολίτες που έχασαν την δουλειά τους από τις δικές σας εφαρμοσμένες πολιτικές των μνημονίων.
2.            Επιβάλατε 9 έκτακτες εισφορές.
3.         Κόψατε 20 φορές τις συντάξεις ακόμα και αυτών που παίρνουν την κατώτατη σύνταξη.
4.     Μειώσατε 40% του μισθούς .
5.      Καταργήσατε κάθε έννοια κοινωνικού κράτους, καταργώντας όλα τα επιδόματα.
6.         Εξαπλασιάσατε τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης και ο κόσμος ξεπαγιάζει, την ίδια στιγμή που τα έσοδα που προσδοκούσατε από αυτό το μέτρο είναι μηδενικά γιατί κανένας δεν αγόρασε.
7.      700.000 ελληνικά νοικοκυριά δεν πληρώνουν την ΔΕΗ, όχι γιατί είναι μπαταχτσήδες αλλά γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
8.      3.000.000 Έλληνες είναι επίσημα φτωχοί
9.      3.275 αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών
10.   80% αυξήθηκαν τα συσσίτια στην Ελλάδα, μόνο από τους επίσημους φορείς.
11.   57% είναι η ανεργία στους νέους ανθρώπους
12.  13% των ελληνόπουλων σταμάτησαν το 2012 το σχολείο.
13.  500.000 λουκέτα στην ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας την μικρομεσαία επιχείρηση.
14.  Καταργείτε ακόμα και το επίδομα της πολύτεκνης μητέρας , κτυπάτε την ελληνική οικογένεια βάζοντας ως τεκμήριο διαβίωσης τα παιδία , αναγκάζοντας νέες ελληνίδες μητέρες να αποβάλλουν τα παιδιά τους.
15.  Περάσατε σαν ένας νέος Εφιάλτης, το ΦΕΚ 240 που ενεργοποιεί το Μνημόνιο Ι και ΙΙ. Το ΦΕΚ 240 αναφέρει ρητά ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και το ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ παραιτούνται αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που έχουμε ως κυρίαρχο έθνος σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά μας στοιχεία έναντι των δανειστών , δικαστικών ενεργειών , κατασχέσεων και απαιτήσεων. Ακόμα και τα αποθέματα χρυσού που βρίσκονται στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ είναι δυνατόν να  κατασχεθούν.

ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ

Τελειώνοντας επειδή δεν έχουμε καμία ανάγκη να σας χτυπήσουμε κάτω από την μέση, θα σας παρακαλέσουμε για κάτι .
Αν μας απαντήσετε σας παρακαλούμε όχι για εμάς αλλά για τον Δωδεκανησιακό λαό να μας απαντήσετε για όλα τα παραπάνω , γιατί έχετε δίκιο, ότι η κοινωνία μας είναι μικρή και γνωριζόμαστε πολύ καλά .

 Καλούμε κάθε ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ στην προσπάθεια μας να βάλουμε ένα φρένο στην ξέφρενη πορεία προς την καταστροφή του τόπου μας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ